Afbeelding

Voordelig elektrisch rijden met tijdelijk 4.000 euro subsidie

Hyundai Wittenberg specialist in elektrisch rijden

UTRECHT > Wil je als particulier een elektrische auto aanschaffen of private leasen?


Dan hebben wij goed nieuws; vanaf 1 juli gaat de subsidie voor het aanschaffen van een volledig elektrische auto in. Zo kun je subsidie aanvragen voor een volledig elektrische Hyundai, zoals de KONA Electric en de IONIQ Electric. De subsidie bedraagt 4.000 euro voor een nieuw model en 2.000 euro voor een gebruikt elektrisch model.

De overheid stimuleert met deze subsidie de particulier om de overstap van een personenauto op fossiele brandstof naar een volledig elektrische auto (0 gram CO2-uitstoot) te maken. De subsidie is aan te vragen voor personenauto’s met een oorspronkelijke nieuwprijs tussen de 12.000 en 45.000 euro.

Elektrisch rijden heeft vele voordelen, zoals comfortabel en heerlijk stil. Je hoeft onderweg niet meer te tanken en een elektrische auto is beter voor het milieu. Je betaalt geen wegenbelasting!
Hyundai Wittenberg is je specialist in elektrisch rijden. Wij hebben een groot assortiment elektrische modellen direct uit voorraad leverbaar, zoals de ruime KONA EV (actieradius: 484 km) en de compacte elektrische IONIQ (actieradius: 311 km).

Benieuwd of elektrisch rijden iets voor jou is? Kijk voor meer informatie over het aanvragen van de subsidie en ons aanbod elektrische Hyundai’s op onze website: www.hyundai-wittenberg.nl.
Of kom direct naar onze showroom voor een proefrit in jouw elektrische droomauto.
Hyundai Wittenberg - Utrecht Landzigt 30. Tel: (030) 6031216, www.hyundai-wittenberg.nl.