Watervlo

VLEUTEN > De waterpoloheren van ZPC Watervlo hebben zich voor komend seizoen versterkt met een drietal spelers. Behalve dat Ton Pouw het trainersstokje overneemt van Remco Kamer, komt Niels Veerman volgend seizoen uit voor het eerste team van Watervlo. Het talent van VZC uit Veenendaal is in Utrecht komen wonen vanwege zijn studie, heen en weer reizen naar Veenendaal was niet te combineren. Naast Niels komt Ferry van der Heide volgend seizoen ook uit voor Watervlo, hij heeft een jarenlange ervaring bij BZC Brandenburg. De linkshandige heeft zich als doel gesteld om een vaste waarde te worden in het eerste team van Watervlo. Ook sluit Wilbert van de Beek in augustus aan als de voorbereiding op het seizoen gaat beginnen. De voormalig topscoorder van de Robben is al enkele jaren geleden overgeschreven maar door privé-omstandigheden heeft hij nooit wedstrijden kunnen meespelen. Nu heeft hij er veel zin in om weer aan te sluiten en om zijn eerste wedstrijden te spelen.


DESTO

VLEUTEN > Vanwege alle covid-19 restricties en het beëindigen van het seizoen, blijft het DESTO Paviljoen aan Sportpark de Vryheit tot 1 september gesloten. Een forse aderlating voor de clubkas, want de genuttigde dranken en hapjes zouden ook in deze periode het nodige geld in het laatje brengen. Geld dat heel hard nodig is om de vereniging in deze moeilijke tijd door te laten draaien. Een aantal vrijwilligers bij DESTO heeft daarom, samen met de toegewijde webmaster, het 'Virtuele Rondje' in het leven geroepen. Dit geeft de mogelijkheid aan de leden, ouders, vrienden en kennissen hun gemiste rondje te geven, maar nu als donatie. Je kunt in het Digitale Paviljoen bijvoorbeeld een 'frietje voor de trainer' bestellen of een lekker 'kopje soep van Klaas'. Zo is er voor iedere donateur een versnapering naar keuze. De teller staat inmiddels boven de 1250 euro. Een fantastische bijdrage van de trouwe leden en iedereen die DESTO een warm hart toedraagt, waar de vereniging zeer trots op is. Het virtuele paviljoen is te vinden op https://desto-utrecht.nl/desto/virtueel-desto-paviljoen.


Popronde

WOERDEN > Het grootste reizende festival van Nederland verplaatst zijn traditionele najaarstour naar begin 2021 vanwege coronamaatregelen. Popronde Woerden vindt dus plaats op zondag 7 februari in plaats van op zondag 27 september. Aan het concept verandert niets, het programma van Popronde Woerden wordt 5 weken voor aanvang bekendgemaakt en duidelijk is dat de meest talentvolle acts van het moment naar de stad komen en zo in de voetsporen treden van o.a. Kensington, My Baby, EUT, DeStaat, Blaudzun, HAEVN, Lucas Hamming, Sue the Night, Rondé en Jeangu Macrooy die in het verleden op de Popronde stonden, voor ze doorbraken bij het grote publiek. Het verplaatsen van Popronde 2020 naar begin 2021 heeft geen gevolgen voor de reguliere editie, die in het najaar van 2021 plaatsvindt en start op zaterdag 11 september in thuisstad Nijmegen. De nieuwe data voor Popronde zijn te vinden op www.popronde.nl.