Laveloos

VLEUTERWEIDE > In een greppel in Vleuterweide zijn vrijdag midden in de nacht twee meisjes gevonden die helemaal van de wereld waren doordat ze te veel alcohol gedronken hadden. Dat meldt de politie Vleuten-De Meern.

De meisjes werden ontdekt door een voorbijganger, die de politie belde. De meisjes van 14 jaar oud hadden zoveel gedronken dat ze niet meer konden praten, zitten of lopen. Volgens de politie waren ze 'volledig out' en konden ze niet eens meer vertellen wie ze zijn.
Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ook heeft de politie een zorgmelding gedaan bij Veilig Thuis.


Hennepkwekerij

LEIDSCHE RIJN > Na een tip heeft de politie een hennepkwekerij aan de Vlindersingel in Leidsche Rijn opgerold. De politie trof na een melding van een verdachte situatie rare elektrische bedrading aan, en aarde en plantenresten op de trap. De bewoners hielden zich van de domme maar er werden 206 hennepplanten aangetroffen. Drie arrestaties en mogelijke sluiting van de woning aan de Vlindersingel waren het gevolg van deze inval. De politie deed verslag op twitter.


Kettingrukker

VLEUTEN > De politie Utrecht heeft tien tips binnengekregen over de kettinggraaier die al een paar weken actief is in de regio Utrecht en Het Gooi. Enkele dagen geleden vertoonde de politie voor het eerst beelden van de man in Bureau Hengeveld op RTV Utrecht. Het is nog niet duidelijk hoe waardevol de tips zijn. De politie hoopt nog altijd meer tips binnen te krijgen en zo de identiteit van de verdachte te achterhalen. De man beroofde in korte tijd veertien vrouwen op straat.

Opvallend is dat hij steeds in een andere plaats toesloeg. Zo was hij onder meer in Leusden, De Bilt, Vleuten en Breukelen actief.