Louise bazuinde ook het nieuws rond in coronatijd.
Louise bazuinde ook het nieuws rond in coronatijd.

Louise van 'De Bazuin' in het zonnetje gezet

DE MEERN > Een muziekvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Dat geldt ook voor harmonieorkest De Bazuin uit De Meern.


Een van die vrijwilligers is Louise Beuze, trompettiste bij De Bazuin. Omdat het harmonieorkest de afgelopen maanden vanwege de coronacrisis niet kon repeteren, zorgde Louise wekelijks voor een digitaal magazine. In het magazine stonden leuke weetjes over de vereniging, de leden en de laatste informatie vanuit het bestuur. Met name de anekdotes uit het verleden en het 'ik geef de pen door aan…' gaven de leden een heel nieuw zicht op hun collega-muzikanten. Ondanks de afstand voelden de leden van het harmonieorkest zich door het weekblad toch met elkaar verbonden.

Na zoveel aandacht en moeite voor anderen is het nu tijd dat Louise zelf eens in het zonnetje wordt gezet. Dus op deze manier willen de leden van De Bazuin zeggen: 'Louise, je was onze zon in de donkere coronatijd. We hebben genoten van alle verhalen en wetenswaardigheden. Bedankt!'

Sinds een paar weken heeft De Bazuin de repetities weer op kunnen pakken en daar zijn alle leden heel blij mee: 'Heerlijk dat we met elkaar weer plezier kunnen beleven aan het maken van muziek!' Louise en de andere vrijwilligers zullen zich blijven inzetten voor de muziekvereniging om dit mogelijk te maken.

Wil je komen kijken of meespelen tijdens een van de repetities? Van harte welkom! De eerste repetitie na de zomervakantie zal zijn op maandagavond 31 augustus. Kijk voor meer informatie op: www.debazuindemeern.nl of stuur een e-mail naar info@debazuindemeern.nl.