Krant digitaal

LEIDSCHE RIJN > Volgende week, donderdag 30 juli, verschijnt VARnws alleen digitaal vanwege de zomervakantie. Op donderdag 6 augustus valt de krant gewoon weer in de brievenbus. Op donderdag 13 augustus is er weer alleen een digitale versie op www.varnws.nl. En de rest van het jaar is er dan weer de gewone bezorging huis aan huis in Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn. De krant op de site is gewoon een volledige uitgave met alle advertenties en familieberichten, dus u hoeft ook in de vakantie niets te missen. U kunt ook een digitaal abonnement aanvragen, dan krijgt u de krant elke donderdag via onze nieuwsbrief in de mail. Ga hiervoor naar onze homepage en klik op: Abonneer je


Aanhouding

LEIDSCHE RIJN > De politie heeft twee 16-jarige jongens aanhouden die ervan verdacht worden een man mishandeld te hebben in Leidsche Rijn. De man werd op 28 juni bewusteloos geslagen op het Glenn Millerpad na een woordenwisseling met een groep jongeren. Het groepje maakte seksueel getinte opmerkingen naar een hardloopster. De man sprak de jongens daarop aan, maar die waren daar niet van gediend. Vanuit de groep werd hier direct agressief op gereageerd. Toen de man wegliep werd hij op het hoofd geslagen. Hij kwam ten val en raakte kort buiten bewustzijn. De politie is nog op zoek naar de hardloopster.


Corona

LEIDSCHE RIJN > Bij de buitenschoolse kinderopvang De Boerderij in Leidsche Rijn is nog een medewerker besmet met het coronavirus, zegt het GGD. Het totaal aantal besmettingen is opgelopen naar vijf. De BSO blijft in ieder geval tot en met vrijdag dicht, maar mogelijk langer. De eerste besmetting kwam afgelopen weekend aan het licht. De medewerkers zitten nu in thuisisolatie. Hoe ze het virus op hebben gelopen, is niet bekend.