Het decor van het theater.
Het decor van het theater.

Buitentheater Kameryck voor complete avond uit

KAMERIK > Op 14 en 15 augustus wordt in navolging van de Kameryck Klassiek concerten uit 2009, ‘10 en ‘11 weer iets bijzonders gedaan bij Buitenplaats Kameryck.


Dit keer niet drijvend op de plas, maar een buitentheater omgeven door weilanden met koeien, wuivend riet en waterlelies. Dit vormt het feeërieke decor voor een breed toegankelijk theater op topniveau. De avond begint met een ontvangst met hapje en drankje. Daarna worden de gasten uitgenodigd om aan tafel te gaan en te genieten van een mooi driegangendiner, uiteraard begeleid door een goed glas wijn, bier of frisdrank. Het diner wordt verzorgd door restaurant ‘t Ryck.
Rond 20.00 uur wordt de koffie geserveerd waarna iedereen naar het buitentheater wordt begeleid. In twee delen wordt een mooi theaterprogramma gebracht met in het eerste deel kleinkunstenaar Kiki Schippers uit Woerden. Na de pauze speelt Bram van der Vlugt zijn korte toneelstuk ‘De Les’.

Kameryck Buitentheater is een all-inclusive evenement. Tijdens de hele avond wordt u, zonder extra kosten uitgebreid culinair verwend met talrijke hapjes en drankjes. Ook het parkeren is gratis. Het theater is op gras, maar wel rolstoel toegankelijk.
In verband met het coronavirus en de regels van de overheid zijn er per avond maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Meer informatie over het unieke optreden kun je ook vinden op www.kameryck.nl en daar kan je ook de kaarten reserveren.

En op de site staat nog veel meer over deze veelzijdige horecagelegenheid, waar gastvrijheid met een hoofdletter wordt geschreven.