Veel mooier dan bij Saahm vind je het niet gauw.
Veel mooier dan bij Saahm vind je het niet gauw.

Schitterend terras aan de Maarsseveense Plassen

MAARSSEN > Een uniek concept met food & drinks, activiteiten en een privéplek aan het water: dat is Saahm.


Iedereen is in deze tijd op zoek naar die ene unieke plek met veel ruimte voor een mooie ervaring tijdens de staycation. Aan de rand van de Maarsseveense Plassen in het midden van het land bevindt zich evenementenlocatie InnStyle. Deze verborgen parel lanceerde begin deze zomer een nieuw concept: Saahm. Samen Afspreken Aan Het Meer met familie, vrienden of collega’s. Met je voeten in het water, loungen in de zon en genieten van de lekkerste lokale gerechten vanuit de open keuken. Kies iets lekkers van de menukaart en ga als tussendoortje een leuke activiteit doen. Met activiteiten voor jong en oud is er enorm veel keuze. Ga een rondje om de Maarsseveense plassen met de kick-bike, ontdek het water met een supboard of kano en speel een spel jeu de boules, reuze mikado of reuze Jenga. Zo waan je je toch even in vakantiesferen.
Voor groepen vanaf 15 personen zijn speciale arrangementen samengesteld met een privéplek op het strand of aan het water. Natuurlijk is het ook mogelijk om in onze ruime en lichte foyer te komen dineren want ook met minder mooi weer hebben wij veel overdekte binnen-buiten mogelijkheden.

Saahm is in augustus geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 uur en in september alle weekenden.
Reserveren kan via www.saahm.nl/reserveren. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen, (030) 7608011 en kijk ook op www.saahm.nl. Gratis parkeren in de directe omgeving.