Studenten aan het werk bij Feel Good makeup academy.
Studenten aan het werk bij Feel Good makeup academy. Irina Birense

Feel Good Visagie start weer make-up artist cursussen

UTRECHT > Feel Good make-up academy verzorgt al ruim 10 jaar de make-up cursus en visagie vakopleiding in Utrecht voor een ieder met interesse in make-up.


Wij werken in kleine groepen van maximaal 5 studenten in de leeftijd van 18 tot 65 jaar en bieden wekelijkse lessen in de avond of in de ochtend. Nieuwe groepen starten op 7 en 9 september.

Nieuwsgierig? We organsieren in de maand augustus inloopmomenten op afspraak. zo nemen we graag even de tijd om jou onze make-up academy te laten zien en al je vragen te beantwoorden.

In de cursus van 6 weken leer je mooie en trendy make-ups creƫren op je model of op jezelf. We starten met de basics en gaan daarna aan de slag met verschillende technieken.

Is het jouw droom om als professioneel visagiste aan de slag te gaan? Volg dan de vakopleiding visagie van 20 weken en leer alle ins en outs van de make-upwereld.
De vakopleiding visagie is een uitgebreide professionele praktijkopleiding. Je krijgt les in make-up voor de particuliere klant, bruidsmake-up, make-up voor fotografie voor bladen, film, modeshows, promotiewerk en tv.
Er wordt naast de basistechnieken veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de make-up vanaf 1920 tot nu, make-up voor alle huidtypen, mannenmake-up, donkere huid make-up, fantasiemake-up, catwalk make-up, 3e generatie make-up, brilmake-up, trendmake-ups en nog veel meer.

Interesse? Kijk eens op onze site: feelgoodvisagie.nl of mail ons voor een vrijblijvende afspraak, info@feelgoodvisagie.nl.

Feel Good visagieschool