Krant digitaal

LEIDSCHE RIJN > Volgende week, donderdag 13 augustus, verschijnt VARnws alleen digitaal vanwege de zomervakantie. En de rest van het jaar is er dan weer de gewone bezorging huis aan huis in Vleuten, De Meern, Haarzuilens en Leidsche Rijn. De krant op de site is gewoon een volledige uitgave met alle advertenties en familieberichten, dus u hoeft ook in de vakantie niets te missen. U kunt ook een digitaal abonnement aanvragen, dan krijgt u de krant elke donderdag via onze nieuwsbrief in de mail. Ga hiervoor naar onze homepage op www,varnws.nl en klik op: Abonneer je


Zwemmer

MAARSSEN > Hulpdiensten zijn zaterdag aan het begin van de middag massaal uitgerukt omdat er een zwemmer vermist was in de Maarsseveense Plassen. Eenmaal ter plaatse bleek de zwemmer alweer terecht. De melder zag kleren aan de kant liggen, maar geen zwemmer in de omgeving. Daarop gingen de alarmbellen rinkelen en werden hulpdiensten opgetrommeld.
Eenmaal ter plaatse trof de politie toch een zwemmer in goede gezondheid aan en konden hulpdiensten weer rechtsomkeert maken.


Dodelijk ongeluk

UTRECHT > Bij een ongeluk met een vuilniswagen in Utrecht is dinsdagochtend een vrouw om het leven gekomen. De 32-jarige Utrechtse werd aangereden bij het Jaarbeursplein ter hoogte van het NH-hotel. Het ongeluk gebeurde rond 7.30 uur. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en op de plek van het ongeluk werd een witte tent neergezet. De politie is uren bezig geweest met onderzoek. Over de toedracht van het fatale ongeluk is nog niets bekendgemaakt.