Open dag

VLEUTEN > Op zaterdag 29 augustus organiseert Kunstencentrum Nieuwe Vaart een open dag in Vleuten en Maarssen. Iedereen is welkom om zich te oriënteren op zowel muziek-, zang- als danslessen. Door de nog geldende maatregelen, zijn er beperkingen op het proberen van een aantal (blaas)instrumenten. Uiteraard is dit wel de kans om kennis te maken met de docenten, informatie over lessen en instrumenten te krijgen, en een proefles in te plannen! De Nieuwe Vaart heeft ook locaties in Breukelen en De Meern. Informatie over het lesaanbod op deze locaties is ook te verkrijgen in Vleuten en/of Maarssen. Indien u liever niet naar de open dag komt, maar wel interesse heeft in een van de lessen, neem dan vrijblijvend contact op via www.nieuwevaart.nl. Zij zullen er alles aan doen om een veilige open dag te organiseren; zij verwachten van jullie hetzelfde! Vleuten, Nieuwe Vaart 3, 10.00-12.30 uur, Maarssen, Gaslaan 12, 13.00-15.30 uur.


Seniorenmiddag

LEIDSCHE RIJN > Ook in de zomermaanden gaat de Seniorenmiddag in Boerderij De Hoef gewoon door. Heeft u zin in een gezellige middag? Wees van harte welkom! U kunt klaverjassen, bridgen, rummikuppen of aanschuiven voor een praatje bij de Kletspot. Ook worden er kaartjes gemaakt. Koffie of thee met wat lekkers, 1 euro. Tijd: 14.00 tot 16.00 uur. Boerderij De Hoef, Hogeweide 6, 3541BC Utrecht. Aan het einde van de Saffraanweg. Rolstoel toegankelijk. En natuurlijk houden ze zich aan de coronaregels. Informatie: Ineke Vink (030) 6705568 en Femmie v.d. Berg (030) 2618271.


Het Gilde

UTRECHT > In september gaat de cursus Leer Mij Utrecht Kennen 3 van Gilde Utrecht van start. Vanwege de coronamaatregelen is het deelnemersaantal beperkt. Schrijf u dus snel in! Leer Mij Utrecht Kennen 3 – Verdieping. Deze cursus is onderdeel van een pakket van vier, die onafhankelijk van elkaar gevolgd kunnen worden. Dit deel Verdieping wordt gegeven door eigen gespecialiseerde vrijwilligers. Ze behandelen de volgende onderwerpen: Ontmoet Romeinen, Utrechtse stadsverdediging, Sporen van WOII in de binnenstad, gevangenis op t Wolvenplein, dienders onder de Dom, Utrechtse vrouwen in de hoofdrol. Cursusdata zijn zaterdag 26 september, 3, 10, en 24 oktober, 7 en 14 november van 10.00 - 12.30 uur. Locatie hoort u bij aanmelding. Kosten: 100 euro. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.gildeutrecht.nl. U kunt zich voor deze cursussen ook aanmelden op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur op telefoon (030) 2343252 of via e-mail balie@gildeutrecht.nl (met vermelding van uw telefoonnummer).


Luck Raeck

MAARSSEN > Schrijf je in voor de TV Luck Raeck Clubkampioenschappen. Aan het einde van deze mooie zomervakantie, kan er vanaf 29 augustus weer gestreden worden om clubkampioen te worden van TV Luck Raeck. Aanmelden kan tot 24 augustus via toernooi.nl. Er zal gespeeld worden in de categorieën 3 tot en met 9. Gezelligheid en sportiviteit staan hierbij voorop!