Rading Spoor

HOLLANDSCHE RADING > Deze dag stond, zoals altijd op de kalender op de laatste zaterdag van augustus, dit maal voor de 44e keer op 29 augustus 2020. ‘Echter door het Corona Virus en de maatregelen van de overheid, zijn alle bijeenkomsten van Rading Spoor bij onze banen opgeschort tot en met 1 september 2020. Dit geldt dus ook voor onze Open Dag, deze gaat dit jaar niet door’, aldus het bestuur. De hoop is dat er in 2021 wel weer een Open Dag kan worden gehouden.


Nakaarters

HARMELEN > Het kaartseizoen gaat weer beginnen. De Nakaarters beginnen op maandag 14 september om 19.30 uur. in de Kloosterhoeve in centrum van Harmelen. Als u zin heeft om gezellig een kaartje te leggen, bent u van harte welkom. De Nakaarters spelen het Rotterdams systeem. Voor meer informatie A.Postma, 0348-443060 of 06-55984375.


Honk- en softbaldagen

LEIDSCHE RIJN > Komende week, 26 tot en met 28 augustus, wordt alweer voor de 11e keer de Utrechtse honk- en softbaldagen georganiseerd. Jongens en meisje tussen de 7 en 14 jaar oud krijgen drie dagen lang honk- en softbaltraining. De spelers komen overal uit de regio vandaan, maar het zijn vooral de jeugdleden van UVV die meedoen.

De spelers en speelsters ontvangen elke dag niet alleen een gevarieerde veld- en slagtraining, maar krijgen ook een gespecialiseerde training op hun favoriete veldpositie: pitching, catching of fielding. De driedaagse wordt traditiegetrouw afgesloten met het waterfestijn: de sliding trainingen. Honkbal en softbal zijn superleuke teamsporten, waarbij kracht, snelheid en spelinzicht worden gecombineerd. Wil je komen kijken? Dat kan: woensdag tot vrijdag van 9.30u tot 16.30u op sportpark de Paperclip (UVV). Of wil je een keer een proeftraining meedoen? Meld je dan aan via ledenadministratie-honkensoftbal@asvuvv.nl.


OSM Badminton

MAARSSENBROEK > OSM Badminton houdt in september open dagen. De vereniging biedt gratis training aan voor nieuwe badmintonners. Badminton is een leuke manier om fit te blijven en aan de conditie te werken. Meerdere keren per week kunnen de leden van OSM Badminton een sportief shutteltje slaan in een gezellige sfeer. OSM hanteert een strikt badmintonprotocol i.v.m. Corona. Hierdoor kon de vereniging direct na de lockdown alweer snel haar leden badminton aanbieden. Eerst buiten op verschillende sportvelden en daarna in de sporthal. In september organiseert de vereniging twee open avonden voor volwassenen op maandagavond 7 september in de OVVO-hal in Maarssen-Dorp en op donderdagavond 10 september in Safari in Maarssenbroek. Beide avonden starten om 20:30. Op zaterdag 12 september zijn kinderen van harte welkom op de open ochtend in Safari. Om 8:30 voor jeugd tot en met 12 jaar en om 9:45 voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beginnende spelers kunnen badminton snel leren met de gratis training en een aantrekkelijke racketkorting. Meer informatie over de sport en de aanbieding staat op de website van OSM Badminton.