De gasten kunnen precies zien hoe hun pizza wordt bereid.
De gasten kunnen precies zien hoe hun pizza wordt bereid.

Pizza Beppe aanwinst voor de horeca in Stichtse Vecht

BREUKELEN > Pizza Beppe is open en dat is goed nieuws voor iedereen in Stichtse Vecht, die van lekker eten en een gezellig avondje uit houdt.


Het specialiteitenrestaurant aan de Kerkbrink in Breukelen serveert alleen pizza's, maar dan wel echte pizza's, zoals ooit bedacht in Italië. 'We zijn als eerste restaurant in Nederland dat is geaccepteerd door de Associazione Verace Pizza Napoletana. Dit betekent dat onze pizza's op authentieke Napolitaanse wijze worden bereid', aldus Laurens Leeuwis en Omar Sharif. 'We zijn ook zelf in Napels geweest voor een opleiding en stage en dan moet je ook zelf aan de slag in een restaurant. Dan leer je wel wat een echt lekkere pizza is.' Bij Pizza Beppe worden alleen de allerbeste producten gebruikt, alles vers en van topkwaliteit. En dat proef je.
Het pand van de oude Herberg in het centrum van Breukelen is helemaal verbouwd tot een modern en toch traditioneel restaurant, dat bovendien kindvriendelijk is.
'Omdat mensen toch van lekker eten houden en een gezellige avond willen, hebben we het in deze tijd toch aangedurfd om een nieuwe zaak te openen. Het voordeel was dat we alles helemaal corono-proof konden inrichten met alles op de juiste afstand en met een uitstekende ventilatie', aldus Omar Sharif. 'Het blijft een echt Italiaans restaurant, Kijk naar naar de ambachtelijke pizza-ovens in de open keuken. Dat is ons theater, waarvan de gasten alles kunnen zien.'
Pizza Beppe heeft ook een terras en overdag een Italiaanse koffiebar: Caffé Beppe aan de kant van de Kerkbrink. Aan de andere kant bij de Hazeslinger is het afhaalgedeelte, Makkelijk met gratis parkeren voor de deur. Bestellen en reserveren via www.pizzabeppe.nl.