Klaverjassen

DE MEERN > Op aangepaste tafels volgens de coronaregels start het nieuwe seizoen met klaverjassen in De Roef te De Meern. Iedere donderdagavond kan er vanaf 19.30 uur geklaverjast worden. Er wordt gespeeld volgens het Rotterdamssysteem. Dat wil zeggen dat je moet overtroeven en/of in moet troeven als je geen gevraagde kleur hebt. Er worden per avond 3 boompjes van 16 keer delen per tafel gespeeld. Zodat u 3 keer met een andere maat speelt. Heeft u interesse meldt u dan aan bij Henk van der Aar telefoon 06-27345202 of per mail henkvanderaar@ziggo.nl. Zij hopen u te mogen ontvangen op 10 september om 19.30 uur in De Roef, Touwslagerslaan 1 in De Meern.


Dorpsoverleg

HARMELEN > Het Dorpsplatform Harmelen organiseert eindelijk weer een dorpsoverleg. Vanwege corona wordt een aantal maatregelen genomen voor de veiligheid. Daarom is de bijeenkomst deze keer niet in het Dorpshuis, als gebruikelijk, maar in H2O op woensdag 16 september van 19.30 tot 21.30 uur. De agenda bestaat uit een presentatie over inbraakpreventie.

Zeer actueel vanwege de recente inbraakgolf in het dorp. Daarnaast worden we bijgepraat over de snelfietsroute tussen Woerden en Utrecht, die deels door Harmelen zal lopen. Ook wordt een verdere toelichting gegeven op het voorontwerp Harmelerwaard en wordt er kort stilgestaan bij de status van de diverse bouwplannen in het dorp. Ze willen de bewoners graag in de de gelegenheid stellen om vragen te stellen of onderwerpen aan te brengen, die zij zelf van belang vinden. Vragen kunnen vooraf gestuurd worden naar secretaris@harmelen.nu. Zij zullen deze dan bundelen en voorleggen bij de Dorpswethouder. Omdat ook in H2O het aantal toe te laten gasten beperkt is, betekent dit: Vol = Vol!

Als u naar de bijeenkomst wilt komen, meldt u zich dan van tevoren aan. Zonder aanmelding vooraf mogen zij u helaas geen toegang verschaffen. Gebruik voor uw aanmelding graag hetzelfde e-mailadres secretaris@harmelen.nu en vermeld wie er komt, met telefoonnummer. Hierbij geldt, dat de plaatsen op volgorde van het moment van ontvangst van uw aanmelding zullen worden toegewezen.


Film

DE MEERN > Eindelijk, na vele maanden de deuren gesloten te hebben, mogen ze weer gaan starten met het vertonen van de kinderfilms. Op 16 september starten ze met de knaller Frozen 2. De zaal gaat open om 14.45 uur en de film start om 15.00 uur. Entree is 2,50 euro p.p. Het verhaal is bekend, iedereen kent Elsa en Olaf wel. Dus kom gewoon gezellig langs. In de pauze krijg je een bekertje limonade en kun je wat lekkers kopen bij de bar. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Uiteraard volgen ze de richtlijnen van het RIVM en zorgen ze voor gepaste afstand voor de ouders die meekomen. Daarom is reserveren helaas noodzakelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen dus wees er op tijd bij met uw reservering.