Kom ook meedoen!
Kom ook meedoen!

Toneelspelen bij Sesar:
we hebben plek voor jou

LEIDSCHE RIJN > Sesar jeugdtoneelschool groeit! Ze starten een toneelgroep voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar op zaterdag bij de CultuurCampus Vleuterweide.


Ook gaan ze toneellessen geven in de nieuwe bibliotheek van Leidsche Rijn op de woensdagmiddag voor kinderen tot 12 jaar. Naast deze nieuwe groepen is er ook nog (beperkt) plek in de bestaande toneelgroepen. Dus, wil je ontdekken of toneelspelen bij je past? Meld je dan aan voor een proefles. Deze zijn op vrijdag 11 en zaterdag 12 september op de CultuurCampus Vleuterweide en op woensdag 16 september in de bibliotheek van Leidsche Rijn. Op www.sesartoneel.nl staat hier meer informatie over.
Toneelspelen is kruipen in de huid van iemand anders, net doen alsof je een koning bent of een prinses. Het is heel leuk om samen met anderen een voorstelling te maken en deze te spelen voor publiek. Ook leer je door toneelspelen goed naar elkaar te luisteren, te improviseren en krijg je ervaring met het spreken in het openbaar: handig voor een spreekbeurt of als je een projectpresentatie moet geven. Maar… toneelspelen is vooral plezier maken met elkaar.
En ze bieden een veilige omgeving en een gezellige sfeer. Ze hebben weer zin in het nieuwe seizoen! Sesar toneel is al 10 jaar dé toneelvereniging in Leidsche Rijn voor en door jongeren. De voorstellingen zijn vaak gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje steken onder leiding van een professionele regisseur. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart!