De 100% elektrische Mazda MX-30.
De 100% elektrische Mazda MX-30.

Nieuwe Mazda MX-30 in de showroom bij Mazda Knoop

STICHTSE VECHT > De eerste in serie geproduceerde volledig elektrische auto van Mazda is een stijlvolle en veelzijdige crossover en speelt in op de steeds grotere vraag naar elektrische voertuigen in het milieubewuste Europa.


De nieuwe MX-30 is uitgerust met e-Skyactiv*, Mazda’s nieuwe elektrische aandrijftechnologie. De aandrijflijn met voorwielaandrijving combineert een elektrische synchroonmotor van 107 kW (145 pk) met een lithium-ionbatterij van 35,5 kWh, waardoor de nieuwe crossover een actieradius heeft van ongeveer 200 km en 260 km in de stad (gecombineerd WLTP).

De MX-30 First Edition is standaard bijzonder rijk uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED koplampen, 8-voudig elektrisch verstelbare bestuurderstoel (passagier 6-voudig), climate control, displayprojectie op de voorruit, 8,8-inch TFT-kleurendisplay met bediening via de centrale HMI Commander en vrijwel alle intelligente i-Activsense veiligheidstechnologieën waaronder Mazda Radar Cruise Control.
Daarnaast kan er gekozen worden voor een licht modern of een donkere industrieel interieur. Dit zeer complete aanbod wordt nog eens aangevuld met de Ceramic Metallic lak, die is inbegrepen in de prijs van 33.990 euro rijklaar, wat een introductievoordeel tot 2.800 euro betekent.
De MX-30 First Edition kent voor de zakelijke klant een lage netto bijtelling vanaf 82 euro per maand en is in Nederland slechts in een beperkte oplage beschikbaar.

Mazda Knoop, Kometenweg 7, 3606 BD in Maarssenbroek, Meer informatie via (0346) 586444 en info@knoopweb.nl.. Kijk ook op www.knoop-mazda.nl.