Nog even en dan kunnen de eerste bewoners verhuizen.
Nog even en dan kunnen de eerste bewoners verhuizen.

Open dag woonzorglocatie De Lindeborg

UTRECHT > De open dagen van de nieuwste woon-zorglocatie van Domus Magnus, gelegen aan de historische Maliebaan op nummer 34, werden goed bezocht. Begin november 2020 verwelkomt de woon-zorglocatie in Utrecht haar eerste bewoners.


De belangstellenden werden in kleine groepen rondgeleid langs de toekomstige appartementen en gezamenlijke leefruimtes. De eerste bewoners zijn inmiddels bekend, zij tekenden al snel een contract om zeker te zijn van deze aangename woonplek met zorg in de Domstad. Na een langdurig traject van verbouwen verloopt de transformatie naar de moderne woonzorglocatie nu voorspoedig. Het voormalig kantorenpand krijgt steeds meer vorm en is inmiddels ‘uitgepakt’. In het pand worden 25 woonzorgappartementen gerealiseerd, verspreid over drie woonlagen en het souterrain. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, veelal een aparte slaapkamer, een kitchenette en een badkamer met ingebouwde infraroodpanelen die zorgen voor aangename warmte na het douchen.
Een aantal appartementen beschikt over een eigen terras. Achter het woonhuis ligt een ruime, besloten binnentuin. Er is ook een speciaal lichtplan ontwikkeld met energiezuinige en biodynamische verlichting. Het gebouw is vanzelfsprekend volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van de doelgroep.

Bent u nieuwsgierig naar deze woonzorglocatie in het centrum van Utrecht? Vanaf 12 oktober is een persoonlijke rondleiding op afspraak mogelijk. Bovendien zijn er nog appartementen beschikbaar. Aanmelden voor een rondleiding communicatie@domusmagnus.com.