Afbeelding

Woningstichting Vecht en Omstreken

STICHTSE VECHT > Na een bestaan van ruim 100 jaar is Woningstichting Vecht en Omstreken nog als nieuw, nu de organisatie officieel is omgezet naar een woningstichting met bijbehorende, nieuwe huisstijl.


'U herkent ons nog steeds aan onze naam, onze kernwaarden en onze dienstverlening', aldus directeur-bestuurder Mark Drost. 'Goed wonen is voor Woningstichting Vecht en Omstreken meer dan een goede woning voor mensen met een klein inkomen. Wij weten wat er speelt in de regio en bij onze huurders. We zoeken met onze partners voortdurend naar oplossingen om prettig wonen mogelijk te maken.
We zijn niet de enige partij die zich inzet voor het wonen in wijken en buurten. Daarom trekken we graag zoveel mogelijk op met partners en bondgenoten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. We doen het samen. Goed wonen is maatwerk. We kennen onze huurders en voelen ons betrokken bij hen. We begrijpen de wensen en verwachtingen. We richten ons op de toekomst. We streven naar een energiezuinig woningbezit, een duurzame, wendbare organisatie en goed wonen voor de lange termijn.'
De lokale betrokkenheid en kernwaarden komen terug in de nieuwe huisstijl. Het lettertype zonder hoofdletters straalt laagdrempeligheid uit. De huisjes staan voor goed wonen. Het &-teken staat voor verbinding tussen organisatie, huurders en partners.
Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Ga naar www.vechtenomstreken.nl.