De G-voetballers trainen elke zondag.
De G-voetballers trainen elke zondag.

G-voetbal is topvoetbal bij PVCV in Vleuten

VLEUTEN > Indien uw zoon of dochter geen aansluiting vindt bij het reguliere aanbod, kom dan eens kijken bij G-voetbal bij PVCV.


'Het voetbal dat wij aanbieden is speciaal gericht op deze jongeren. Er wordt getraind in een veilige omgeving, aangeboden door enthousiaste begeleiders', aldus de club uit Vleuten met een warm hart voor G-voetbal. 'Elke zondag trainen wij van 11.00 tot ongeveer 12.30 uur. Je bent dan van harte welkom op het voetbalterrein van PVCV aan de Europaweg 52 in Vleuten.

Voor de echte enthousiastelingen verzorgen wij ook een training op de dinsdagavond. Wij zijn er speciaal voor bijzondere kinderen die natuurlijk ook graag willen voetballen. Bij ons kan dat op een leuke en ontspannen manier.

Twijfel dus niet, maar kom gewoon een keertje op zondag kijken met uw zoon of dochter. Ze kunnen dan gewoon meetrainen.' Het enige wat de kinderen moeten doen is het meenemen van voetbalschoenen en scheenbeschermers. Er is plaats voor spelers en speelsters van 8 tot en met 18 jaar. 'Jonger? Ouder? Geeft niet, misschien kunnen we toch wat aanbieden. Kom langs en probeer het gewoon even gratis uit, wij verheugen ons op nieuwe leden', zo is de uitnodiging van PVCV.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer naar gvoetbal@pvcv.nl. De club neemt dan zo snel mogelijk contact op om een keer kennis te maken en meer uitleg te geven over het G-voetbal bij PVCV.

Voetbal is voor iedereen. Niemand staat buitenspel. Daarom organiseert de KNVB al ruim dertig jaar competities voor G-teams.