Afbeelding

Maatjes voor bewoners Merenhoef

MAARSSEN > Binnen woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen is, mede door de lockdown, ervaren hoe fijn het is dat onze bewoners regelmatig bezoek krijgen.


Van familieleden, kennissen en vrienden. Maar ook is gebleken dat veel bewoners inmiddels vaak door de hoge leeftijd en de beperkingen in hun zijn, een klein netwerk om zich heen hebben. Ook dan wordt eenzaamheid ervaren. De zorgmedewerkers doen meer dan hun best om aandacht te schenken aan onze bewoners. Daarnaast zijn ze op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens een bezoekje te brengen, een keer een wandeling te maken of een spelletje te doen met een van onze bewoners. Oftewel: 'we zijn op zoek naar maatjes.

Laten we de Week tegen Eenzaamheid gebruiken om elkaar te ontmoeten en te kijken hoe u en een van onze bewoners iets voor elkaar kunnen betekenen.'

Hiervoor organiseren ze een koffiemoment op dinsdag 6 oktober van 10.30 tot 11.30 uur. U bent welkom bij ons op locatie om, op 1,5 meter afstand, kennis te maken met de bewoners en andere vrijwilligers. Zo kunt u kijken of u het leuk lijkt om een maatje te zijn voor een van de bewoners of wellicht op een andere manier betrokken wilt raken bij het woonzorgcentrum. Het adres is Merenhoef 1, 3601 AC Maarssen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique Kaldenbach, coördinator Vrijwilligers Merenhoef, dit kan via monique.kaldenbach@legerdesheils.nl of 06-30587173. Hopelijk tot 6 oktober!