Gezellig samen aan tafel.
Gezellig samen aan tafel.

Resto VanHarte start met diners voor de buurt

LEIDSCHE RIJN > Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Leidsche Rijn is deze maand begonnen met wekelijks diners op de vrijdagavond in wijkcentrum Bij de Buren in Parkwijk.


Voorheen konden buurtbewoners op vrijdagmiddag terecht voor een heerlijke lunch. Omdat er in de buurt vooral behoefte bleek aan een avondprogramma zal het buurtrestaurant hier voortaan een diner gaan verzorgen.
Daarnaast breidt Resto VanHarte zijn aanbod per 9 oktober uit met een extra shift per avond om zo meer mensen een gezellig avondje uit te bieden.
Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan! De populariteit van Resto VanHarte groeit in Leidsche Rijn en door de coronamaatregelen kan het buurtrestaurant minder mensen ontvangen dan voorheen.
Om toch iedereen de kans te bieden om gezellig aan te schuiven, breidt de organisatie haar aanbod uit met een extra shift. Vanaf 9 oktober zijn er twee shifts per avond: een van 16.30 tot 17.45 uur en een van 18.30 tot circa 20.30 uur.
Tussendoor wordt het restaurant snel coronaproof gereinigd zodat samen eten gezellig, lekker én veilig is. Resto VanHarte strijdt al bijna vijftien jaar tegen eenzaamheid en sociaal isolement door mensen bij elkaar te brengen aan de eettafel. Iedereen is dan ook welkom bij het diner.
Reserveren is verplicht via https://reserveren.restovanharte.nl/ of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Bijdrage voor het diner is 6 euro. Voor U-pas houders is het 5 euro.