Volop ontspannen bij SpaSereen

MAARSSEN > Het zijn ongekende tijden, vooral voor veel ondernemers. En juist dan zijn er bedrijven en organisaties die zich onderscheiden met inventieve oplossingen en doorzettingsvermogen.


SpaSereen is zo'n onderneming, die niet bij de pakken neer gaat zitten.
Het Welnesscentrum aan de Maarsseveense Plassen bij Maarssen heeft vergaande maatregelen moeten treffen, maar de gasten zijn nog steeds meer dan welkom om op een veilige manier te genieten en te ontspannen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

'U zult begrijpen dat deze nieuwe maatregelen verstrekkende gevolgen hebben voor SpaSereen, dat in een normale situatie veel meer gasten kan/mag verwelkomen. We begrijpen echter dat deze maatregelen nodig zijn om het virus klein te krijgen', zo laat de directie weten.
'Maar wij laten ons niet klein krijgen. Wij veren gewoon mee en passen onze bedrijfsvoering aan. En dus ook onze arrangementen. We hebben een vijftal arrangementen samengesteld, waarbij we een tijdslot hanteren. Ieder tijdslot heeft een verblijfsduur van maximaal 5 uur, waarbij u tevens een vast tijdstip heeft voor uw lunch of diner.
We begrijpen dat u dit niet van ons gewend bent. Ook wij hadden het liever anders gezien, maar een uitzonderlijke situatie vraagt om een aangepaste gastvrijheid.'

Dus ook in deze coronatijd kunt u nog steeds even weg van de waan van de dag en heerlijk ontspannen.

Kijk op https://spasereen.nl voor alle informatie en reserveringen.