Afbeelding

Gezondheidscentrum in Bisonspoor


MAARSSENBROEK > Winter Trust en de gemeente Stichtse Vecht hebben een stap gezet in de uitbreiding van het hoofdgebouw van het winkelcentrum Bisonspoor op het parkeerterreintje naast AH en de ingang van het winkelcentrum naast de Saigon Snacks.


Winter Trust is van plan om op deze locatie in Maarssenbroek een nieuwe supermarkt, een gezondheidscentrum en overige commerciƫle ruimten te realiseren.
Aanvullend is het plan uitgebreid met twee extra lagen kantoorruimte (ca. 1.787 m2) en de realisatie van een loopbrug die het gezondheidscentrum, de eerste verdieping van het winkelcentrum en de twee extra kantoorverdiepingen zal verbinden met de grote parkeergarage aan de buitenring bij de Safariweg.

Het college van b en w heeft besloten onder voorwaarden hieraan te willen meewerken. Om dit definitief te realiseren zal Winter Trust hiervoor een omgevingsvergunning aanvragen.
Daarom start Winter Trust deze maand met de afstemming over deze plannen met de omgeving. Hiertoe heeft Winter Trust een uitnodiging rondgestuurd voor deelname aan een participatiegroep en naar aanleiding hiervan zijn aanmeldingen binnengekomen van mensen die graag willen meepraten over de uitbreiding van het woon-winkelcomplex met extra voorzieningen.
De komende jaren ondergaat de hele wijk een grote transformatie met nog vijf of zes nieuwe woontorens. Ook de openbare ruimte, zoals het markplein, krijgt een andere invulling.