VVN Harmelen

HARMELEN > Veilig Verkeer Nederland afdeling Harmelen is dringend op zoek naar enthousiaste bestuursleden, bij voorkeur een secretaris, die een bijdrage willen leveren aan de verkeersveiligheid op de weg, vooral voor die van de kwetsbare verkeersdeelnemers. De werkzaamheden kunnen in overleg en naar voorkeur en interesse worden verdeeld. Van bijna alle activiteiten bestaat een draaiboek. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden en/of extra inlichtingen inwinnen bij de voorzitter van de afdeling: Huib van Loo, tel. 06-44331035 of via e-mail infovvnharmelen@gmail.com.


Filmhuis

DE MEERN > Wijkcentrum De Schalm start weer met het Filmhuis. 'We beginnen met een klassieker namelijk 'Casablanca' met Humphrey Bogart en Ingrid Bergman', aldus de organisatie. 'Op vrijdagmiddag 16 oktober is de zaal is open om 14.00 uur en we starten met de film om 14.30 uur.' Kaarten kosten 7,50 euro inclusief koffie of thee en gebak. Reserveren is mogelijk via (030) 6662609 of o.asperen@schalmdemeern.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen dus vol is vol.


Buurtkoffie

VLEUTEN-DE MEERN > Heb je zin in een kopje koffie of thee en om anderen te ontmoeten? Schuif dan gezellig aan! Vanaf 15 oktober elke donderdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur in informatiecentrum Cultuurcampus. Voor iedereen tussen 18 tot 67 jaar. Deelname is op vrijwillige eigen bijdrage. De Buurtkoffie is in samenwerking met DOCK, Buurtteam en De Wilg. Meer informatie en/of meedoen? Bel, app of sms Ellen van der Waal 06-36337981. e.vdwaal@dewilg.nl. Tot gauw!


EHBO Honden

UTRECHT > Op maandag 30 november is er een workshop EHBO voor honden. Tijdens deze avond zal er aandacht besteed worden aan de meest voorkomende spoedgevallen. Te denken aan: maagtorsie, ongelukjes (botbreuken, bloedingen, etc.) ook gaan we aan de slag met praktijk. Hierbij leer je verband aanleggen, klinisch onderzoek, reanimeren op een echte lotushond genaamd 'Henk'. De workshop is leuk en nuttig voor hondeneigenaren, trimsters, instructeurs, uitlaatservice etc. De workshop wordt gegeven door twee ervaren gediplomeerde dierenartsassistenten Samantha Dijkstra van Hondenschool Sammie & Renee en Noor van hondenschool Spin & Kwispel. Aanvang 19.00 uur, Nautilusweg 14 in Utrecht. Opgeven kan door een mail te sturen naar hondenschooolsammie@gmail.com.


Kennismaken

LEIDSCHE RIJN > Een 12-weekse kennismaking voor kinderen (6 - 14 jr) met diverse sporten op sportpark Rijnvliet. Een fantastische manier om je zoon/dochter kennis te laten maken met de diverse sporten die dit sportpark aanbied. De lessen worden gegeven door de professionals van de verschillende verenigingen. De meedoende verenigingen zijn: SV Nieuw Utrecht (voetbal), PVDV Tennis, Hockeyclub Rijnvliet en Utrechtse Rugby Club. Kijk voor meer informatie op www.beleefleidscherijn.nl.