De Hoogvliet in Boomstede.
De Hoogvliet in Boomstede.

Verbouwing bij de Hoogvliet supermarkt

MAARSSENBROEK > De Hoogvliet supermarkt in de wijk Boomstede in Maarssenbroek wordt tijdens een korte verbouwing opgefrist met de nieuwe Hoogvliet huisstijl.


Vanwege de verbouwing was de supermarkt gesloten van maandag 19 tot en met woensdag 21 oktober. Op donderdag 22 oktober is de supermarkt vanaf 08.00 uur weer geopend en werden de klanten weer welkom geheten in de vernieuwde winkel.
De Maarssenbroekse supermarkt is na de verbouwing uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet, met aan de buitenzijde het nieuwe Hoogvliet-logo.
Er worden houten frames en digitale schermen toegevoegd aan de versafdelingen, dus nog meer winkelgemak en service voor de klanten uit Maarssenbroek en de regio.


Voortaan kan de klant in Maarssenbroek genieten van vers geperst sinaasappelsap. Er ontstaat door de aanpassingen meer loopruimte, wat het winkelgemak voor de klant zeer ten goede komt.
Gelukkig blijven de producten allemaal op hun vaste plaats liggen, dus een nieuwe winkelroute en zoeken is niet nodig.
Er is na de verbouwing dus geen nieuwe plattegrond nodig om de boodschappen te kunnen doen en dat is wel zo prettig.

Ook al is er op het oog flink wat veranderd, de klant winkelt na deze verbouwing nog steeds in de vertrouwde Hoogvliet supermarkt, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan met de laagste prijzen in de buurt.
En dat stellen de vele klanten al jaren op prijs.