Onderhoud

VREELAND > Langs de N201 tussen Amstelhoek en Vreeland voert aannemer Growepa op zaterdag 7 november, in opdracht van de provincie, bermonderhoud uit De werkzaamheden bestaan uit het borstelen van onkruid, vegen en maaien. Het gaat om regulier bermonderhoud dat gemiddeld drie keer per jaar plaatsvindt. Om de klus zo snel mogelijk te klaren met zo min mogelijk hinder werkt de aannemer de hele zaterdag door, van 7.00 tot 17.30 uur. De werkzaamheden worden uitgevoerd met een rijdende afzetting. Verkeersregelaars zorgen voor een zo vlot mogelijke en veilige doorstroming van het verkeer.


Dodelijk ongeluk

WOERDEN > De vrouw die afgelopen vrijdag gewond raakte bij een fietsongeluk in Woerden is dit weekend aan haar verwondingen overleden. Het Opsporingsteam Verkeer heeft de zaak in onderzoek en wil graag mensen spreken die de twee betrokkenen al eerder hebben zien rijden Het ongeval vond afgelopen vrijdag, iets na 13.00 uur, plaats. Het slachtoffer reed op haar fiets over de Steinhagenseweg richting Harmelen. Ter hoogte van de Cattenbroekertunnel sloeg de vrouw vermoedelijk linksaf, precies op het moment dat ze werd ingehaald door een 20-jarige man op een scooter. Na het ongeval is de 20-jarige man uit De Meern aangehouden. Of hem mogelijk iets te verwijten valt wordt nog onderzocht. Hij is inmiddels weer heengezonden. De politie onderzoekt hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. Daarom wil het Opsporingsteam Verkeer graag spreken met mensen die een van beide betrokkenen al eerder hebben zien rijden, voordat het ongeluk gebeurde. Ook met mensen die het ongeluk zelf hebben zien gebeuren komt de politie graag in contact. Tot slot kunnen camerabeelden antwoord geven op belangrijke vragen. Heeft u een camera in de omgeving van dit kruispunt en staan er mogelijk belangrijke beelden op? Neem ook dan contact op met de politie 0900-8844.


Covidtesten

BREUKELEN > Ook bij particulieren zit veel onzekerheid of zij niet toch besmet zijn of zijn geweest met het coronavirus. 'Onze testlocatie in Breukelen wordt dan ook druk bezocht. Met de goedgekeurde Abbot antigeentest via een neusswab of de bloedtest van Lepu kunnen wij binnen een kwartier zien of u besmet bent of bent geweest', aldus het bedrijf. 'We zijn daarnaast veruit de voordeligste aanbieder in deze regio. Hebt u klachten (gehad) en wilt u weten of u nog besmettelijk bent? Maak dan via de website een afspraak voor een test. Onze doktersassistenten nemen de test vakkundig af en staan u graag te woord. Zij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Wij komen bij bedrijven op locatie om (periodiek) uw personeel te testen. U zorgt voor een geschikte ruimte binnen uw bedrijf, wij regelen de rest. (Onnodige) quarantaines jagen bedrijven op hoge kosten.' De testlocatie is het Parochiehuis Herenstraat 15, 3621AP in Breukelen. Meer informatie op www.123covid19sneltest.nl. En afspraken maken kan ook via info@123covid19sneltest.nl.. Zie ook de advertentie elders in de krant.