Goud Inkoop Bus

VLEUTEN > De goudprijs staat historisch hoog en een bezoek aan de bekende goudbus met een gratis taxatie kan dus zeker de moeite waard zijn. De Goud Inkoop Bussen van Juwelier Van Moorsel komen om de 14 dagen in de Vechtstreek. De bus staat op dinsdag 24 november tussen 10.00 en 16.30 uur op de weekmarkt in Vleuten aan de Hindersteinlaan. En op woensdag 25 november in Maarssenbroek in Bisonspoor bij de ingang van het zwembad Safari.

Kijk ook op www.goudinkoopbus.nl voor alle informatie en mogelijkheden. De ervaren goudsmeden in de bus taxeren de inruilwaarde van de gouden en/of zilveren sieraden en ook munten, tandengoud en zelfs zilveren bestek en couverts. Na de taxatie, die geheel vrijblijvend en kosteloos is, kan het getaxeerde bedrag direct contant aan de klant uitgekeerd worden. Misschien een leuk extraatje voor een cadeautje?
Wilt u een advies over een reparatie aan uw gouden of zilveren sieraden, kom dan ook even langs in de Goud Inkoop Bus.


Carillon

WOERDEN > Bezoekers van de weekmarkt in Woerden kunnen zaterdag 28 november weer genieten ven Sinterklaasliedjes. Vanaf de Petrustoren speelt het carillon allerlei liedjes met de Sint als thema. Het carillon wordt bespeeld door Henk Verhoef. Kijk voor het hele programma in de feestmaand op www.carillonwoerden.nl.


Kerstboom

IJSSELSTEIN > De grootste kerstboom in IJsselstein gaat weer branden op 12 december. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De tot kerstboom omgetoverde Gerbrandytoren in IJsselstein zal tot 6 januari weer schitteren. 'Uit alle reacties merken we dat velen nog meer dan ooit uitkijken naar de grootste kerstboom. Tegelijkertijd maakt de coronacrisis het best lastig om de klus te klaren. Zeker financieel. Toch kan de boom ook dit jaar aan', aldus de organisatie op facebook.. 'Dit dankzij onze trouwe (en een aantal nieuwe) donateurs, vrienden en sponsors. Verder hebben we de afgelopen jaren een voorzichtig financieel beleid gevoerd, waardoor we nu, indien nodig, een reservepotje kunnen aanspreken. Dat laatste doen we natuurlijk liever niet, doneren kan nog altijd via www.degrootstekerstboom.nl.'
De voorbereidingen zoals het testen van de lampen en overleg met alle betrokken partijen verlopen voorspoedig. Binnenkort start het corona-proof ophangen van de lampen. Dankzij de mensen van VolkerWessels Telecom, Ampco - Flashlight Rental en Cellnex Netherlands zijn we bijna klaar voor de ontsteking op 12 december waarbij we de 120 fraaie OSRAM ledlampen hopelijk direct goed kunnen zien.


Buurtcentra

LEIDSCHE RIJN > Enkele buurtcentra gaan ook weer een beetje open, maar lang niet alle activiteiten worden ook hervat. Dus voor de zekerheid, bel altijd even met een buurtcentrum om te controleren of er wel wat te doen is.