Ook deze en volgende week kunt u nog bonnen kopen.
Ook deze en volgende week kunt u nog bonnen kopen.

Cadeaubonnen voor Kerst bij de Voedselbank

BREUKELEN > Op de markt in Breukelen werden cadeaubonnen van lokale ondernemers verzameld voor de Voedselbank Breukelen en Loenen.


Leden van ‘Lionsclub aan de Vecht,’ informeerden voorbijgangers over de actie; ‘Koop een cadeaubon bij de lokale ondernemer van Stichtse Vecht en doneer deze aan de Voedselbank.
Deze succesvolle actie wordt herhaald op 27 november en 4 december. Vanaf 10.00 tot 16.00 uur tegenover de schoenenwinkel, naast de kraam van de kaasboer. Door het coronavirus krijgen de huishoudens van de Voedselbank dit jaar geen kerstpakket.
Het zou het vijfde jaar zijn dat initiatiefnemer Larissa van den Berg uit Breukelen met een vaste groep vrijwilligers de feestpakketten zou samenstellen. Vanwege de kans op besmettingen heeft de Voedselbank besloten om contactmomenten te beperken en dit jaar geen kerstpakketten aan te nemen.
In de kernen Breukelen, Kockengen, Nieuwer Ter Aa, Nieuwersluis, Loenen, Vreeland en Nigtevecht zijn veel gezinnen, alleenstaanden en ouderen afhankelijk van de Voedselbank.
De cadeau- of tegoedbonnen kunnen worden aangeschaft in de winkels of op de markt. Bijvoorbeeld van de slager, de bakker, de plaatselijke horeca, de bloemenwinkel, de dierenwinkel, de kledingzaken, de kaasboer etc. Het liefst in coupures van vijf, tien of vijftien euro. Meer mag ook.
Meer weten over de actie? Via e-mail lvdberg@yahoo.com of via een persoonlijk bericht op het facebook-account van Larissa van den Berg of van LC Lions aan de Vecht.

Afbeelding