Kunst Kerst

LEIDSCHE RIJN > Na een eerste succesvolle editie vorig jaar, organiseren kunstenaars van @KunstLint binnenkort de tweede editie van de Kunst Kerst Kado Atelier Shop. Het atelier van Martha Goedings aan de Alendorperweg 10a, Vleuten, is voor deze gelegenheid ingericht met niet alleen werk van kunstenaars van kunstcollectief @KunstLint uit Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn, maar ook van andere plaatselijke kunstenaars, onze gastexposanten. De kunstcadeaus zijn tegen een vriendelijke kleine prijs te koop. Wat is er leuker om een keer kunst weg te geven tijdens de kerstdagen? Donderdag tot en met zondag, 10, 11, 12, 13 december van 13.00-17.00 uur. Donderdag tot en met zondag 17, 18, 19, 20 december van 13.00-17.00 uur. In verband met de coronamaatregelen, kan er maar een beperkt aantal mensen naar binnen, desinfecteergel staat bij de ingang en graag wel met mondkapje, dat is wel zo veilig.


Spreekuur

BREUKELEN > De Wijkcommissie Breukelen Noord komt nog steeds niet fysiek bijeen en maakt gebruik van video vergaderen. Totdat deze situatie wijzigt, zal er ook geen spreekuur zijn. Waar u anders naar het spreekuur zou komen, kunt u toch uw vragen/opmerkingen aan hen kwijt: stuur een mail naar: info@wijkbreukelennoord.nl. Vermeld uw naam en telefoonnummer, beschrijf duidelijk uw probleem of stel uw vraag. Zij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u liever gebruikmaken van video-overleg, dan kan dat natuurlijk ook. Geef in uw mail aan dat die optie uw voorkeur heeft en zij spreken met u een datum en tijd af waarop we via ZOOM video vergaderen met elkaar kunnen praten.


Kerstactie

HARMELEN > Yoga is zoveel meer dan alleen op een mat liggen. Het is met aandacht bezig zijn met je eigen welzijn, maar ook met dat van je medemens. Tegen die achtergrond organiseert Down to Earth yogastudio elk jaar een kerstactie. Deze actie is gericht op een groep mensen die wel een hart onder de riem of een extra steuntje in de rug kan gebruiken. Dit jaar heeft de eigenaresse van de yogastudio, Mary Jim, haar keuze laten vallen op De Boogh in Harmelen. De Boogh is de persoonlijke specialist voor mensen die willen leren omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, na een ongeluk of hersentumor. De behandeling en begeleiding van De Boogh is gericht op zowel de thuissituatie als het werk. En het doel is om na hersenletsel weer zo optimaal mogelijk mee te doen in de samenleving. Niet voor niks is ‘terug in je kracht’ het motto van De Boogh.

Lees meer op www.varnws.nl


Vuurwerk

LEIDSCHE RIJN > De politie heeft een partij illegaal vuurwerk gevonden en in beslag genomen in een woning in Parkwijk. ‘Een goeie 15 kg verboden vuurwerk waaronder 36 stuks van de 'beruchte' Cobra ‘, zo twittert de politie Leidsche Rijn. De eigenaar is gearresteerd en de recherche is bezig met een nader onderzoek.