Inbraak

VLEUTEN > Inbrekers hebben op 5 december hun slag geslagen bij een woning aan het Odenveltpark in Vleuten. De dieven kwamen binnen door de voordeur te forceren en dat is gebeurd tussen 17.00 en 23.15 uur. Wie iets weet of heeft gezien, graag bellen met 0900 8844.


Rijbewijs kwijt

REGIO > De politie heeft na afloop van een car-meeting dit weekend op de Isotopenweg op Lage Weide drie rijbewijzen afgepakt.

De politie volgde de stoet auto’s na afloop en zag dat drie deelnemers vol gas gaven op de A2 en A12. ‘Sommigen vonden het stoer om 200km+ te rijden A2-A12. Drie rijbewijzen ingevorderd’, zo laat de politie Vleuten-De Meern weten op twitter.


Rondhangen

VLEUTERWEIDE > De politie gaat het vervelend rondhangen bij Centrum Vleuterweide de komende tijd aanpakken. Er komt meer en vaker toezicht bij vooral de trappenhuizen en portieken van het winkelcentrum met ook woningen. Zo moet het gevoel van onveiligheid en de vervuiling met zwerfvuil worden aangepakt, zo laat de politie Vleuten-De Meern weten via twitter. Bij heterdaad en incidenten altijd 112 bellen en overlast kan gemeld worden via 0900 8844.


Krant tijdens Kerst

LEIDSCHE RIJN > In de kerstvakantie komt VARnws ook gewoon uit als papieren krant, maar wel op de woensdag. Dus dan op woensdag 23 december en 30 december. Hou er rekening mee bij het insturen van kopij en advertenties. Uiteraard is het actuele nieuws ook elke dag op www.varnws.nl, facebook, twitter en Instagram te vinden. Inleveren van artikelen kan via de site www.varnws.nl of redactie@varnws.nl. Evenementen en activiteiten kan iedereen zelf gratis in de agenda zetten via de site.