Voorstelling voor kinderen van 6 jaar en ouder. Foto: Matthias Tuns
Voorstelling voor kinderen van 6 jaar en ouder. Foto: Matthias Tuns

Podium Hoge Woerd het nieuwe jaar in

LEIDSCHE RIJN > Podium Hoge Woerd heeft de programmering voor de eerste twee maanden van 2021 rond.


Of de theaterdeuren nu open of gesloten zijn, achter de schermen is er bij Podium Hoge Woerd hard doorgewerkt. 'Voorheen presenteerden we het hele theaterseizoen in één keer, nu doen we dat per twee maanden maar met net zo mooie voorstellingen.

Bekijk het programma vol mooi, ontroerend, vermakelijk, betoverend en geestverruimend toneel, dans, cabaret, muziek en jeugdtheater. Ook in tijden van mondkapjes en maatregelen, geven wij u een bijzondere en veilige theaterervaring in de theaterzaal', aldus het theater.

Voorafgaand en na afloop van de voorstellingen vinden er regelmatig inleidingen en nagesprekken plaats met de acteurs of regisseurs. Ze geven context, extra achtergrondinformatie of uitleg over het maakproces. Op de DansDonderdagen worden de inleidingen dit seizoen gegeven door artistiek leider en choreograaf van SHIFFT; Jasper van Luijk. De kaarten voor deze inleidingen zijn voor 1 euro bij te boeken bij het kopen van kaarten. Mondkapjes zijn vanaf 1 december verplicht in openbare gebouwen, zodra u zit in de theaterzaal mag het mondkapje af. De garderobe van het theater is gesloten, de jassen kunnen mee de zaal in. Na afloop geven de medewerkers van Podium Hoge Woerd instructies voor het verlaten van de zaal. Zo verloopt het bezoek geheel veilig.


U kunt op de website het protocol bekijken. Vanaf vandaag kunnen bezoekers tickets kopen via www.podiumhogewoerd.nl.