Uitverkoop

BREUKELEN > Alle winterkleding moet er uit en daarom houdt kledingbank Stichtse Vecht uitverkoop. Op vrijdag 17 januari van 10.00 tot 14.00 uur kan iedereen terecht in het ruime Atrium van de Driestroom, De Aa 50 te Breukelen en iedereen is welkom. Natuurlijk mag u ook tussen 9.00 en 11.00 uur (weer) voorjaarskleding, schoenen, beddengoed, keukentextiel of gordijnen inbrengen, maar dan wel graag schoon en heel! Mocht u nog vragen hebben of een keertje mee willen helpen met sorteren of in de winkel, dan kunt u ons een berichtje sturen op www.kledingbankstichtsevecht.nl.

Koffieconcert

MAARSSEN > Op 13 januari zal Fortepianoduo Bart van Oort en Petra Somlai een koffieconcert geven in woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen. Dit concert start om 14.00 uur en zal om 15.00 uur weer zijn afgelopen. Voor dit concert zijn 50 kaartjes beschikbaar, dus vol is vol. Heeft u interesse en zou u het concert graag willen bijwonen? Stuur dan een mail naar grietje.vander.veer@legerdesheils.nl om kaartjes te reserveren. De kosten hiervoor zijn 10 euro per kaartje (inclusief koffie of thee) en kunnen op de dag van het concert betaald worden met pin. Hopelijk tot dan!

Rommelmarkt stopt

TIENHOVEN > Dit jaar gaan er drastische veranderingen plaatsvinden rond de rommelmarkt in Tienhoven. Ze gaan namelijk stoppen met het houden van rommelmarkt op de tweede zaterdag van de maand. Dit in verband met de verkoop van het kerkgebouw. Ze houden extra rommelmarkt op zaterdag 18 januari, zaterdag 25 januari en op zaterdag 1 februari. Op dezelfde plaats en op dezelfde tijd! U begrijpt, dat zij ook geen bruikbare spullen meer in ontvangst kunnen nemen.

Computer

MAARSSEN > De meterstand doorgeven via de computer. Een reparatie melden aan de woningbouwvereniging. Een andere huurwoning zoeken. Een reis plannen. Dit soort zaken regelen we tegenwoordig allemaal met de computer. Veel mensen kunnen dit niet, en dat kan heel vervelend zijn. De bibliotheek organiseert daarom een computercursus voor inwoners die helemaal geen ervaring hebben met de computer. U leert de computer te gebruiken: de muis, het toetsenbord, de computer opstarten. Daarna leert u mailen en internetten. Men vindt het positief dat je op je eigen tempo kunt werken en alles kunt vragen. Ook de gezelligheid wordt enorm gewaardeerd. Deelnemers die de cursus hebben afgerond, gebruiken de computer met meer zelfvertrouwen. In Breukelen en Maarssenbroek kunnen ze nieuwe deelnemers plaatsen. Medewerkers van de bibliotheek kunnen u meer informatie geven. Zij kunnen u ook inschrijven. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding. Meer informatie over activiteiten van de bibliotheek vindt u op de site www.bibliotheekavv.nl.