Amateurkunst

STICHTSE VECHT > In juni 2020 doen wij in Stichtse Vecht weer mee met iktoon: de maand van de amateurkunst. In deze maand kan iedereen die iets met amateurkunst doet (muziek, theater, schilderen, beeldhouwen, dans, jong, oud, alleen of met een groep) zijn of haar kunsten tonen aan het publiek. Onder de vlag van iktoon. Voor iedereen die meer informatie wil over wat, hoe, waar en wat verder ter tafel komt, organiseren ze een informatieavond. Op 29 januari van 19.00 - 22.00 uur in 't Trefpunt, Heijcop 2 (flat links naast de Aa 50) in Breukelen. Als u via onderstaande gegevens laat weten dat u komt, sturen zij u het programma voor de avond. Bel of mail voor meer informatie: Marcel Blekendaal, regiocoördinator iktoon cultuurmakelaar@vecht.nl en
06-15373226. Of neem een kijkje op iktoon.nl.

Film

LOENEN > Op 13, 14 en 15 januari worden de Dorpsstraat, Kerkstraat en Torenstraat afgesloten ten behoeve van filmopnamen. Verkeer wordt begeleid door verkeersregelaars. Er is geen doorgang voor de hulpdiensten, alle omwonenden hebben hierover een brief ontvangen.

Brugstraat

BREUKELEN > Op maandag 13 januari 2020 wordt tussen 09.00 en 15.00 uur de Brugstraat afgesloten. Het straatwerk en de openbare verlichting worden hersteld. Het verkeer wordt doorgestuurd aan beide zijden van de Brugstraat door een verkeersregelaar en kan omrijden via de Straatweg en het Zandpad. Er is geen doorgang mogelijk voor de hulpdiensten, wel voor fietsers en voetgangers. Binnenkort wordt ook duidelijk hoe het in zijn werk gaat met de nieuwe brug over de Vecht, als de verbinding er een jaar uit ligt voor het autoverkeer.