CJP Jaarfeest

KOCKENGEN > Koop nu je kaarten voor het CPJ Jaarfeest 2020: ook dit jaar wordt er weer een toneelstuk 'De Overval' opgevoerd op 25 en 31 januari en op 1 februari. De kaarten van 7 euro zijn te koop bij Autobedrijf Verhoek, Kerkweg 34. Ook reserveren kan bij Mark van Middelkoop: 06-15461882 of cpjkockengen@gmail.com. Het toneelstuk vindt plaats in 'Zaal Irene', Wagendijk 43 te Kockengen. De zaal is open om 19.15 uur en het toneelstuk begint om 20.00 uur.

Bingo

BREUKELEN > UVV Breukelen organiseert op dinsdag 21 januari de bingo voor alle ouderen van Breukelen en omgeving. Aanvang 14.00 uur in ontmoetingscentrum Het Trefpunt in 't Heycop. Er zijn heel mooie prijzen te winnen. Kom elkaar ontmoeten om een gezellige middag te beleven met een hapje en een drankje.

Aan Tafel

LOENEN > De Raad van Kerken Loenen/Vreeland verzorgt op woensdag 29 januari 'Aan Tafel': een maaltijd vanaf 17.30 tot 20.00 uur in Studio Idee. Iedere alleengaande inwoner van Loenen, Vreeland, Nigtevecht, Loenersloot en Nieuwersluis is van harte welkom. Ze houden rekening met dieetwensen. De maaltijd kost 10 euro voor drie gangen inclusief koffie of thee. Geef u op bij Maaike van Schaik (0294) 233385. Opgeven en afzeggen is mogelijk tot en met zaterdag 25 januari.

Koor

NIEUWERSLUIS > Hou je ook van zingen? Voor verborgen talenten, krassende kraaien en douchevocalisten is er een koor op Fort Nieuwersluis. Het koor komt om de week bij elkaar op maandagavond in het Fort van Nieuwersluis. Eigen ideeën voor liedjes is altijd mogelijk. Je gaat gegarandeerd elke keer met een leeg hoofd en vrolijk weer naar huis! Heb je interesse om het koor te komen versterken of wil je eerst gewoon een keer een avond op proef meezingen, bel dan Monique van Keizerswaard: 06-42373227.

Computer

STICHTSE VECHT > Het Stichtse Vecht Computer Café doet mee aan de Computervraagdagen. Het thema is YouTube. Tijdens de Computervraagdagen van 14.00 tot 16.00 uur zijn er extra vrijwilligers aanwezig. U kunt ook voor andere computervragen terecht. Op maandag 20 januari bent u welkom in de bibliotheek in Maarssen-Dorp. Op dinsdag 21 januari is het vragenuur in de bibliotheek in Breukelen. Op donderdag is 23 januari is het vragenuur in de bibliotheek Maarssenbroek. Op vrijdag 24 januari is het extra vragenuur in de bibliotheek Loenen.

Kleurrijk

BREUKELEN > De Kleurrijke Tafel wordt weer gedekt in de Pauluskerk. Alle kleuren zijn welkom! Neem iets mee om de tafel mee te vullen. En neem ook een voorwerp, lied of tekst mee dat u dierbaar is of dat iets vertelt dwars door grenzen heen. Het wordt een bijzondere manifestatie van onze overtuiging dat wij door echt samen te leven een prachtige samenleving maken. Zondag 19 januari van 15.30 tot 18.45 uur.