Woningoverval

MAARSSEN > De politie heeft een tweede verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij een woningoverval die in de nacht van 5 op 6 juni 2019 werd gepleegd in Maarssen. Op 18 december werd de eerste verdachte aangehouden. De tweede verdachte, een 55-jarige Utrechter, werd na onderzoek opgespoord in een woning in Utrecht. Een 46-jarige inwoner van Baarn werd in de ochtend van 18 december al aangehouden. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij een overval op een woning aan de Machinekade in Maarssen.

Fietsendief

MAARSSENBROEK > Een mooi succes in de strijd tegen de fietsendiefstal, vooral rond winkelcentrum Bisonspoor. Op maandag 13 januari zagen oplettende agenten een bekende lopen met een fiets. 'Omstreeks 20.30 uur hebben we een bekende fietsendief aangehouden voor het stelen en openbreken van een Gazelle damesfiets. We zagen de man, ter hoogte van Domino's op Bisonspoor in Maarssen, met een fiets sjouwen. We zijn de man gevolgd en zagen vervolgens dat hij de fiets openbrak in de parkeergarage op Bisonspoor. Na een korte achtervolging is hij aangehouden op Bisonspoor', aldus de politie op Facebook. De politie zoekt nog de eigenaar van de fiets, kijk op de facebookpagina van VARnws en de politie voor een foto.

Oranjevereniging

LOENEN > Op woensdagavond 22 januari om 20:00 uur is er 't Web eenlLedenvergadering van de Oranjevereniging. Er wordt afscheid genomen van zes bestuursleden/vrijwilligers die bij elkaar voor honderd jaar aan vrijwilligerswerk hebben gedaan. Ook worden de plannen voor het komende jaar besproken en het afgelopen jaar geƫvalueerd. Wij zoeken nu een penningmeester en minimaal 3 algemene bestuursleden. In de toekomst zijn ook andere taken vacant.