Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van dinsdag: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 86, M. Sloeserwij: 79. Klasse A: E. v. Dommelen: 80, T. v. Egmond: 83, Chr. Timmerman: 73. Klasse B: B. Bolderdijk: 79, J. Egmond-v. Asselen: 75. Klasse D: D. v.d. Berg: 70, J. Kaashoek: 75. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: (Meesterkaart) 426, hoogste korps: 77, A. v.'t Hoff: 86. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: (Meesterkaart) 461, hoogste korps: 88, N. Looyenga: 91, F. Roefs: 86. Jeugd Luchtgeweer. K. den Hertog: 87, D. v.d. Klomp: 66, C. Pap: 71, T. Timmerman: 45. Districtswedstrijden: Bonanza 4 tegen SV Loenen 2: 969 – 992 punten. SV Loenen 2 tegen SV de Vrijheid: 972 tegen 904 punten.

Jeugdvoetbaldagen

BREUKELEN > Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op donderdag 27 en vrijdag 28 februari tijdens de voorjaarsvakantie, zullen er op het complex van FC Breukelen, uit Breukelen, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van de stichting Jeugdvoetbalopleiding. Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden. Inschrijven via www.jeugdvoetbaldagen.com.

KiKa Winterrun

LEIDSCHE RIJN > Op zondag 26 januari staan er bijna 1.500 enthousiaste hardlopers aan de start van de Run for KiKa Winterrun in het Maximapark. Deze deelnemers zetten zich allemaal in voor hetzelfde doel: het genezingspercentage van kinderkanker verhogen van 75 naar 95 %. Het belooft een mooie editie te worden waarbij een fantastisch bedrag bij elkaar wordt gerend voor Stichting Kinderen Kankervrij! Op dit moment is er al bijna 160.000 euro opgehaald. Het terrein gaat om 14.30 uur open, vervolgens start om 15.30 uur de Kidsrun. Om 16.00 uur wordt er 1 minuut stilte in acht genomen voor alle kinderen die overleden zijn aan kanker. Hierna volgt de KiKa Kanjer Kroning en de cheque-uitreiking. Om 16.30 en 16.45 uur starten de 10 km en 5 km.

Vrijwilligers

STICHTSE VECHT > Samen kun je alles, dus vroegen de Zeeverkenners in Breukelen hulp aan de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht bij het opstellen van vacatures voor hun snel groeiende organisatie. Maaike Schalk- van der Lugt van de Vrijwilligerscentrale SV stond de Zeeverkenners met raad en daad bij om te komen tot de opstelling van de vacatures. Prettig te merken dat je binnen deze gemeente samen kunt komen tot de gewenste resultaten door het delen van kennis, aldus Koert-Jan de Weert, kartrekker bij de Zeeverkenners. Ook andere (sport)verenigingen in Stichtse Vecht kunnen aankloppen bij de Vrijwilligerscentrale voor ondersteuning en het zoeken naar de juiste vrijwilligers. Kijk voor meer informatie en contact op www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/vacatures.