Controle

LEIDSCHE RIJN > De politie heeft dinsdagmiddag tijdens een grote verkeerscontrole bij Haarrijn ruim 25 bekeuringen uitgedeeld. De automobilisten en scooters werden naar de parkeerplaats tussen de plas en de Heldinnenlaan gedirigeerd. In totaal werden zo'n 100 voertuigen gecontroleerd. Er werden bonnen uitgeschreven voor mobiel bellen, het niet hebben van een rijbewijs en diverse technische gebreken. En één automobilist kon mee naar het bureau voor het rijden met een al ingevorderd rijbewijs.

Afscheid

STICHTSE VECHT > Dinsdag is de laatste raadsvergadering van waarnemend burgemeester Yvonne van Mastrigt. Zij was de tijdelijke opvolger van de overleden Marc Witteman. Aan het slot van de raadsvergadering zal de gemeenteraad op gepaste wijze afscheid nemen. Op donderdag 6 februari is in een buitengewonde raadsvergadering de installatie van Ap Reinders als nieuwe burgemeester van Stichtse Vecht. De buitengewone raadsvergadering vindt plaats in Nyenrode Business Universiteit en begint om 19.30 uur. De installatie wordt live uitgezonden via de stream op de website van de gemeente en RTV Stichtse Vecht.

Aanpak eenzaamheid

STICHTSE VECHT > Op woensdag 19 februari is er van 16.30 tot 19.00 uur in Boom en Bosch in Breukelen de startbijeenkomst over de aanpak van eenzaamheid in Stichtse Vecht. Tijdens deze bijeenkomst gaan ze gezamenlijk aan de slag met aanbevelingen en eerste acties als het gaat om de aanpak van eenzaamheid in Stichtse Vecht. Iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp Eenzaamheid in Stichtse Vecht is welkom, zoals welzijns- en vrijwilligersorganisaties, zorgverleners, onderwijs, bibliotheek, sportaanbieders, kerken en inwoners.