Schietsportvereniging

LOENEN > Met slechts 2 puntjes verschil moest het 1e Team van S.V. Loenen zich gewonnen geven in de Districtswedstrijd tegen het bezoekende 1e Team van A.S.V. Prins Hendrik uit Amersfoort. De einduitslag van dit spannende treffen bleek 1007 tegen 1009 punten. Op de schietbanen werd verder onder meer een Meesterkaart KKG geschoten, en bij het onderdeel Karabijn wist Patrick Visser weer eens, heel knap, de maximale 'volle bak' van 100 punten bij elkaar te schieten. De overige uitslagen luiden als volgt: Klein Kaliber Geweer KKG).Hoofdklasse: P. v. Dommelen: 86, M. v. Egmond: 90, C. Hennipman: 93, A. v.’t Hoff: 88, G. Worm: 83. Klasse A: G. Degen: 79, E. v. Dommelen: 83, N. Looyenga: 83. Klasse B: B. Bolderdijk: (Meesterkaart) 495 hoogste korps: 84. Klasse D: D. v.d. Berg: 74, J. den Boer: 77, J. Kaashoek: 80. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 74, F. Roefs: 84, M. Schoon: 94, M. Schulpen: 90, P. Visser: 100. Jeugd Luchtgeweer. R. Boekeloo: 58, J. v.’t Hoff: 71, C. Pap: 79.


Kikkerfort

BREUKELEN > Zwembad 't Kikkerfort in Breukelen is extra open tijdens de schoolstaking donderdag en vrijdag. 'Aanstaande donderdag 30 en vrijdag 31 januari zijn er landelijke stakingsdagen in het onderwijs. Zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen is geopend. Kom langs en neem een duik', zo is de uitnodiging van het zwembad aan de Schepersweg. De openingstijden zijn donderdag van 10.00 tot 22.00 uur. En vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur. Kijk ook op www.kikkerfort.nl.


Jeugdelfstedentocht

UTRECHT > Op 1 februari doet IJsclub Breukelen mee aan de Jeugd Elfstedentocht op De Vechtsebanen. Ben je al gestart met je sponsoractie voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis Onder alle deelnemers die in actie komen verloten wij kaartjes voor het bijwonen van een ZAPPlive uitzending en een Meet&Greet met presentatoren Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand. Er zijn ook nog leuke andere prijzen te winnen. Dus haal zoveel mogelijk geld op voor de kinderen in het WKZ en maak kans op deze mooie prijzen! Je kunt van alles doen om geld op te halen. Zo kun je je (groot)ouders, familie, buren vragen om je te sponsoren. Maar je kunt ook cupcakes bakken en verkopen of lege statiegeldflessen inzamelen.


Super Bowl feest

UTRECHT > Ieder jaar, op de eerste zondag in februari, vindt in de Verenigde Staten de finale van het NFL American football seizoen plaats, de Super Bowl. Komende zondag, 2 februari, staan de San Francisco 49ers tegenover de Kansas City Chiefs. Ondanks het late tijdstip is het live kijken van de wedstrijd ook buiten de VS erg populair. Zo ook in Utrecht. In de nacht van 2 op 3 februari verzamelen de spelers van American Football Club Utrecht Dominators zich bij restaurant TGI Fridays op het Stationsplein. Daar kijken zij met ongeveer 150 anderen live de Super Bowl. De wedstrijd zelf begint om 00.30 uur en duurt tot diep in de nacht. Wil jij ook aanwezig zijn bij de Super Bowl bij TGI Fidiays? Reserveer dan via Fridays.nl. De toegang is gratis, maar een reservering is geldt als entreebewijs.