Collecte

STICHTSE VECHT > De politie waarschuwt voor collectanten van de Stichting Speeltuin, die in diverse plaatsen langs de deuren gaan om geld op te halen voor een goed doel. 'Wij hebben van buurtbewoners meerdere meldingen gekregen dat er mensen aan de deur zijn geweest die donateurs werven voor de stichting Speeltuin. De stichting heeft hier echter geen vergunning voor aangevraagd', zo laat de politie Stichtse Vecht weten op facebook. 'De politie wil deze mensen graag controleren. Wilt u ons bellen als ze bij u aan de deur staan of net zijn geweest? Dat kan via 0900-8844 of via social media.'


Mishandeling

BREUKELEN > Op maandag 20 januari omstreeks 14.30 uur, heeft er een mishandeling plaatsgevonden op de Kanaaldijk West te Breukelen. Het slachtoffer is 13 jaar oud en deed aangifte. De verdachte zou ongeveer dezelfde leeftijd hebben. 'Met hem komen we graag in contact. Heb jij iets gezien of weet je van dit incident af? Meld dit dan bij ons. Dit kan via een DM, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000', zo is de vraag van de politie Stichtse Vecht.


Kerstbomen

STICHTSE VECHT > Kinderen tot 16 jaar konden op 8 januari kerstbomen inleveren voor een lot. De prijzen dit jaar: 3 keer een geheel verzorgde dag voor 4 personen naar Safaripark Beekse Bergen, 25 keer een Bol.com cadeaubon van 10 euro en 35 keer een vierbadenkaart voor zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen. De winnende lotnummers zijn nu bekend. Er zijn in totaal meer dan 3660 kerstbomen naar Groenrecycling gebracht. Daar worden ze tot compost verwerkt. Dat is beter voor het milieu dan het verbranden van kerstbomen. De uitreiking van de prijzen was woensdag in het gemeentekantoor. Niet alle prijzen zijn nog afgehaald, dus kijk op de site van de gemeente voor de winnende lotnummers.