Het Vechtstreekmuseum zoekt vrijwilligers

MAARSSEN > Heeft u een warm hart voor cultuur en besteedt u graag een paar vrije uurtjes in een uniek museum gerund door een enthousiast team van medewerkers?


Dan bent u van harte welkom bij het Vechtstreekmuseum. 'Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe medewerkers die het leuk vinden om een bijdrage te leveren in deze op historie en buitenplaatsen gebaseerde omgeving. Wij zoeken algemene medewerkers voor de rol van gastvrouw of gastheer bij de ontvangst van bezoekers en voor de horeca in het museum en daarnaast naar gidsen die het leuk vinden te vertellen over de tentoonstellingen en om eventueel rondleidingen buiten het museum te doen', aldus het bestuur. Kennis van geschiedenis of kunst is niet noodzakelijk maar helpt wel. Het Vechtstreekmuseum zet zich in om taken én passie en kwaliteiten van vrijwilligers goed op elkaar aan te laten sluiten. Het museum biedt een uitdagende functie in een inspirerende omgeving. Met bovendien veel contact met gasten en andere medewerkers. Gezelligheid vinden we ook erg belangrijk. Voorafgaand aan een nieuwe tentoonstelling is er een medewerkersbijeenkomst en er is jaarlijks een ontzettend leuke dag voor alle vrijwilligers. Er is bovendien een periodieke medewerkersnieuwsbrief om contact te houden en op de hoogte te blijven van het wel en wee van het museum. Onderling is er een betrokken en warme sfeer. Vrijwilligers vanaf 17 jaar kunnen zich aanmelden.
Heeft u belangstelling of wilt u meer weten? Bel of mail ons, of kom naar het museum: (0346) 554440 (tijdens openingstijden) en info@vechtstreekmuseum.nl.