Afbeelding
Slot Zuylen

Bewonder de stinsenflora in de tuinen van Slot Zuylen

OUD-ZUILEN > De tuinen van Slot Zuylen komen weer in bloei en staan binnenkort vol met sneeuwklokjes, lenteklokjes, boerenkrokussen, anemonen en allerlei andere knol-, bol- en wortelstokgewassen.


Wil je deze prachtige tuinen bewonderen en meer leren over de stinsenplanten? Vanaf 16 februari kunt u mee met de stinsenrondleidingen.
Terwijl de rest van de natuur nog in winterrust is, steken sneeuwklokjes, lenteklokjes, boerenkrokussen, anemonen en allerlei andere knol-, bol- en wortelstokgewassen hun bloemen alweer boven de grond uit.
In de Engelse Landschapstuin van Slot Zuylen kunt u deze stinsenflora vanaf zondag 16 februari om 14.00 uur onder begeleiding van een deskundige tuingids komen bewonderen.
Laat u rondleiden door de tuinen, kom alles te weten over deze bijzondere planten en leer meer over de diverse tuinstijlen. Natuurlijk gaat u ook langs de beroemde monumentale slangenmuur, voor een complete beleving van het buitenleven van het slot.
Rondleidingen worden aangeboden op zondag 1, 15 en 29 maart en zondag 5, 12 en 26 april om 14.00 uur. Vanaf mei t/m september zijn de tuinrondleidingen iedere zondag.
Entree: volwassenen 6,75 euro, kinderen 3,50 euro. (rondleidingen zijn niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar).
Reserveren: in verband met de beschikbaarheid van de tuingidsen wordt u verzocht minimaal 24 uur van tevoren te reserveren via info@slotzuylen.nl.

Adres: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611 AS Oud Zuilen.