Alles Kidz

BREUKELEN > Zondag 23 en maandag 24 februari in de voorjaarsvakantie is er weer een Alles Kidz feest. Het thema dit jaar is 'Schatrijk'. Wanneer ben je rijk? Als je veel geld hebt of als je drie keer per jaar met vakantie gaat? Wat zijn schatten? Goud en zilver? Of…..Zondagmiddag van 15.30-16.30 uur houden ze weer een Alles Kidz praise. Dan zingen ze alle liedjes en nog meer die ze ook op de Alles Kidz dag gaan zingen, begeleid door de band. Maandag van 10.00-14.30 uur gaan ze weer lekker zingen, verhaal luisteren, en knutselen. Ze hebben voor de bovenbouw een echte escaperoom. 's Middags gaan ze samen eten en daarna komt het theater van Simon en Zo langs met de voorstelling 'Eindelijk Thuis!' Alles Kidz wordt georganiseerd voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Ouders mogen erbij blijven als ze dat willen. Het Alles Kidz feest is in het Witte Kerkje, Dillenburgstraat 8 in Breukelen.


Mantelzorg

MAARSSENBROEK > De Cliëntenraad van de GezondheidsCentra Maarssenbroek nodigt u van harte uit op onze thema-avond over mantelzorg voor mantelzorgers, naasten en andere geïnteresseerden. Datum: maandag 2 maart 19.30 - 21.00 uur Locatie: Gezondheidscentrum Boomstede, Boomstede 204, 3608 AK Maarssen. In samenwerking met Handje Helpen verzorgen zij een inspirerende avond die in het teken staat van ontmoeting en het delen van ervaringen. Komt u ook? Graag aanmelden vóór 28 februari bij Mirjam Fung via info@gcmbroek.nl.


Bloemschikken

MAARSSEN > Heeft u interesse in een creatieve en gezellige middag? Geeft u dan op voor het maken van een voorjaarsbloemstuk. Tijdens deze workshop leert Gerda de Gier u hoe u een voorjaarsbloemstuk maakt. Dit kan voor iedereen op zijn eigen manier. Wanneer? Donderdag 27 februari. Hoe laat? 15.00 uur. Waar? Zorgcentrum Merenhoef te Maarssen in de Brasserie. Kosten 12.50 euro Voor externe bewoners geldt een prijs van 1 euro per consumptie. Betaling voor de workshop kan contant of per pin. Opgeven voor de cursus kan per mail naar c.van.geel@legerdesheils.nl of via de receptie van Merenhoef. 088-0657466.


Inloop senioren

MAARSSENBROEK > Op zondag 23 februari is er weer een inloopmiddag voor ouderen en staan de deuren van kerkcentrum ‘De Ark’ voor u open.Tijdens de inloopmiddagen is er behalve voor een kopje koffie of thee, een drankje en een praatje, ook gelegenheid om een kaartje te leggen, een potje te rummicubben of te sjoelen. Aanmelden voor de inloopmiddagen is niet nodig en er zijn - met uitzondering van de consumpties - geen kosten aan deze middagen verbonden. De leden van het Netwerk Senioren Maarssenbroek, dat bestaat uit vertegenwoordigers van De Zonnebloem, Welzijn Stichtse Vecht, de Verrijzenisgemeenschap en de Arkgemeenschap. Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie bij Mario van Dijk van de Arkgemeenschap, tel. 06-16077338 en Alie Bisschop, van de Zonnebloem, telefoon 06-42812303.