Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. Sloeserwij: 92, G. Worm: 91. Klasse A: G. Degen: 85, T. v. Egmond: 77. Klasse D: D. v.d. Berg: 73, J. den Boer: 82, J. Kaashoek: 74. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 85, E. v. Dommelen: (Meesterkaart) 362, hoogste korps: 62. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 69, B. Bolderdijk: 79, M. Schoon: 92, M. Schulpen: 88, H. Troost: (Meesterkaart) 560. Jeugd Luchtgeweer. K. den Hertog: 83, D. v.d. Klomp: 62, C. Pap: 64, T. Timmerman: 4.


Lezing golfsport

VREELAND > Donderdag 12 maart in het Dorpshuis in Vreeland, Fetha 16, aanvang 20:30 uur. Een boeiende lezing over de golfsport in Loenen bij de Historische Kring Loenen. Deze sport vindt zijn oorsprong in het zogenaamde Colven dat al zeer vroeg in Nederland gespeeld werd. De oudste vermelding van dit spel gaat zelfs terug tot de 13e eeuw. Ben van Doesburgh van de Old Course Loenen zal in een presentatie toelichten wat de rol van Loenen hierbij is geweest.


De Blauwe Reiger

MAARSSENBROEK > Wil je weten of tennis jouw sport is? Kom dan op zondag 22 maart van 10.00 tot 15.00 uur naar de gratis open dag van TV De Blauwe Reiger. Trek je sportschoenen aan en kom naar onze tennisclub voor een tennisclinic, het Ouder-Kindtoernooi en/of informatie. Ze heten je graag welkom op het park: Reigerskamp 232 te Maarssen. De pachter staat klaar met een heerlijke kop koffie. Tussen 10.00 en 12.00 uur staan de trainers voor je klaar en kun je instromen voor een proefles/clinic. Rackets zijn aanwezig. Zin om samen als duo meteen een paar wedstrijdjes mee te doen? Geef je dan op voor het Ouder-Kindtoernooi. Vanaf 11.00 starten ze met de wedstrijdjes. Het toernooi is toegankelijk voor iedereen en alle combinaties van een kind (<16 jaar) met een volwassene (>17 jaar) zijn mogelijk. 'Het gaat niet om winnen, maar om de gezelligheid!' Inschrijven voor dit toernooi kan via ouder-kind@blauwereiger.nl. De inschrijving sluit op 15 maart. Op deze dag worden ook andere activiteiten gehouden voor de allerkleinsten. Naast de open dag op 22 maart, herhalen zij vanwege het grote succes de actie 'Maak kennis met tennis'. Voor het geringe bedrag van 20 euro kunnen niet-leden in groepsverband twee proeflessen volgen. De lessen voor senioren zijn op zondag 8 en 15 maart van 11.00-12.00 uur. Voor de jeugd van 4-16 jaar worden deze lessen gepland tussen 9 en 20 maart, op een nader te bepalen dag en tijd. Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met tennis en/of De Blauwe Reiger? Geef je dan vóór 3 maart op door een mail te sturen naar tennis@blauwereiger.nl, onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en tenniservaring. Zij zorgen voor een racket. Deelname is zonder lidmaatschapsverplichting. Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden? Schrijf je dan tijdens de open dag of na de proeflessen direct in en krijg 50% korting op een lidmaatschap van een jaar. Voor vragen: secretaris@blauwereiger.nl.