Inbraak

NIEUWER TER AA > Zondagavond 1 maart is er tussen 22.45 en 23.15 uur een woninginbraak gepleegd op de Oukoop in Nieuwer Ter Aa. Er werden meerdere daders overlopen in de woning. Het slachtoffer was erg bang en durfde geen weerstand te bieden. Deze zaak heeft veel impact op het slachtoffer gemaakt, zo meldt de politie Stichtse Vecht. 'Help ons om deze zaak op te lossen.' Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Achtervolging

MAARSSEN > De politie zoekt getuigen van een schietincident in Hilversum en de daarop volgende achtervolging die eindigde in Maarssen. In de nacht van zaterdag op zondag werd er geschoten op de Leeuwerikstraat in Hilversum, waarna de 20-jarige verdachte er vandoor ging met de auto. De politie ging achter hem aan met een auto en een helikopter. Uiteindelijk raakte de auto in Maarssen van de weg, en botste tegen een boom bij de Sweserengseweg in Maarssen-Dorp. De 20-jarige bestuurder uit Loosdrecht is aangehouden en zit vast.


Boffers

BREUKELEN > Het is weer zo ver, op zaterdag 14 maart presenteren de 'Boffers' weer hun talentenshow. Zoals altijd in theater 4en1 op de Schepersweg 6A, te Breukelen. Zij beginnen om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. Het is tevens is het 15-jarig lustrumfeest.


Eendenkooi

BREUKELEVEEN >De boswachters van Natuurmonumenten zijn op zoek naar vrijwilligers voor in de eendenkooi Breukeleveen, tussen Hollandsche Rading en Tienhoven. De werkzaamheden bestaan uit onderhoud aan rietschermen van vangpijpen, onderhoud van het eeuwenoude kooikerhuisje, wilgen knotten, zagen en maaien. Neem contact op met boswachter Niels Schouten n.schouten@natuurmonumenten.nl.