De wind maakte de wedstrijd extra zwaar.

Maarssenvrouwen nemen drie punten mee uit Etten-Leur

MAARSSEN > VV Maarssen VR1 heeft zondag met 0-2 gewonnen van DSE. Bij rust was het nog 0-0 in Etten-Leur. De harde wind maakte het lastig voor beide ploegen. In een moeizame wedstrijd maakte Maarssen in de tweede helft het verschil. Hiermee beleefden de teruggekeerde speelsters Sarina Pua en Lianne Grin een geslaagde rentree in de hoofdmacht. Laatstgenoemde gaf dit nog extra glans door de eerste goal voor haar rekening te nemen. Uiteindelijk was er weer een lucky nodig om de wedstrijd definitief te beslissen in het voordeel van VV Maarssen. In de 82e minuut bracht Nico Schat een vrije trap scherp voor het doel die ongelukkig door een verdedigster van DSE in eigen doel werd gewerkt. Deze 0-2 was tevens de eindstand. De volgende wedstrijd is 7 maart thuis tegen CDW. Aanvang is 14.30 uur. Kijk voor een video van de zwaarbevochten zege van Maarssen