Koop ook zo'n mooie tekening en steun de kinderboerderij.
Koop ook zo'n mooie tekening en steun de kinderboerderij.

Kinderboerderij Otterspoor in de lente

MAARSSEN > Het wordt echt mooi droog weer met een zonnetje. Bij kinderboerderij Otterspoor zijn ze klaar voor een prachtige lente.


De toekomst is nog een beetje ongewis, maar het bestuur en de vrijwilligers doen er alles aan om de kinderboerderij bij Reigerskamp draaiende te houden en zijn zelf voortdurend op zoek met acties naar extra inkomsten. 'En de vele bezoekers helpen ons ook en daar zijn we heel blij mee', aldus voorzitter Annemarieke Ankersmit, die blij verrast was het de steun van kunstenaar John van Ierland, die een prachtige tekening van koe Luna heeft gemaakt. De fraaie prenten zijn te koop voor 25 euro en het geld gaat naar de kinderboerderij. 'Een heel mooi initiatief, mede dankzij onze vrijwilliger Patti.' Zaterdag werd het eerste exemplaar van de tekening overhandigd, uiteraard samen met koe Luna. Om een idee te krijgen van zijn werk, kijk op www.woordmagie.nl.
'En zo zijn we druk bezig met het gezelligste ontmoetingspunt in Maarssenbroek voor een kopje koffie en een praatje en waar de kinderen vrij kunnen spelen en ravotten', aldus voorzitter Annemarieke Ankersmit, die ook nog druk in overleg is met de gemeente over de toekomst. 'In ieder geval hopen we op veel bezoekers de komende weken als de lente echt gaat beginnen en er weer tal van jonge dieren worden geboren op de kinderboerderij. De vele reacties na onze noodoproep tonen wel aan dat de kinderboerderij echt onmisbaar is in Maarssenbroek en omgeving. En wij doen er alles aan.' De kinderboerderij in wijkpark Maarssenbroek kan ook nog steeds vrijwilligers gebruiken, vooral in het weekend.