Grachtenkoor

MAARSSEN > Het Grachtenkoor Maarssen zoekt enthousiaste mannen en vrouwen om bij een gezellig en sfeervol koor Nederlands repertoire te zingen. Naast het oefenen, treden zij ook regelmatig op. Zij oefenen elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de basisschool De Pionier, Thorbeckelaan 2, Maarssen. Op 25 maart houden zij een open avond, u bent vanaf 20.00 uur van harte welkom.


Bingo

BREUKELEN > UVV Breukelen heeft een andere naam nodig en heet voorlopig Bingo ontmoet Breukelen. Een ontmoeting met Bingo ontmoet Breukelen kan op dinsdag 17 maart. Deze bingo is voor alle ouderen van Breukelen en omgeving. Aanvang 14.00 uur in ontmoetingscentrum Het Trefpunt in 't Heycop. Er zijn heel mooie prijzen te winnen. Kom elkaar ontmoeten om een gezellige middag te beleven met een hapje en een drankje.


Goede doel

MAARSSENBROEK > Vrijdag 20 maart is er weer een leuke bingo in wijkcentrum 't Schuurtje, Zwanenkamp 1301, 3607 Maarssenbroek. Natuurlijk hebben zij weer mooie prijzen. Maar hier staan de gezelligheid en het goede doel voorop. Weet u nog een goed doel in Stichtse Vecht, laat het dan weten. De bingo begint om 20.00 uur, maar de zaal is al open om 19.00 uur voor een lekker kopje koffie bij Ton. Komt u met meer mensen dan kunt u plaatsen reserveren bij Myra 06-24515487.


Aan Tafel

LOENEN > De Raad van Kerken Loenen/Vreeland verzorgt op woensdag 25 maart ‘Aan Tafel’: een maaltijd vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur in Studio Idee aan de Driehovenlaan. Iedere alleengaande inwoner van Loenen, Vreeland, Nigtevecht, Loenersloot en Nieuwersluis is van harte welkom. Ze houden rekening met dieetwensen. De maaltijd kost 10 euro voor drie gangen inclusief koffie of thee. Geef u op bij Maaike van Schaik (0294) 233385. Opgeven en afzeggen (!) is mogelijk tot en met zaterdag 21 maart.


Lammetjesdag

TIENHOVEN > Op zaterdag 28 maart om 10.00 uur is de opening van het nieuwe seizoen met de vertrouwde Lammetjesdag....aaibare lammetjes, kuikentjes, konijntjes, cavia's. Ook met een mega-sjoelbak en gratis pannenkoeken. Gratis schilderles voor kinderen. Met de aankoop van koffie, thee, fris, koeken en soep ondersteunt u het museum. Om 13.30 en 15.00 uur de voorstelling 'Jan Klaassen en de Billenbijter' door de Levende Poppenkast van Toneelgroep Voetlicht. Komt u bij voorkeur op de fiets naar Streekmuseum Vredegoed.


Grijze koppen

MAARSSEN > Op 21 maart treden de bewoners van woonzorgcentrum Merenhoef als orkest op onder leiding van het Grijze Koppen Orkest. Dit is mogelijk gemaakt door Ronde Tafel 161 te Maarssen. De middag is in Brasserie de Hoeve en begint om 14.00 uur met een kop koffie of thee. Om 14.30 uur zal het optreden plaatsvinden. Wilt u hier graag bij zijn? Dan kunt u zich opgeven via grietje.vander.veer@legerdesheils.nl.