De kapperszaak had gelukkig goede beelden van de daders.
De kapperszaak had gelukkig goede beelden van de daders. Ryan Poll

Overvallers kapperszaak Maarssen opgepakt

MAARSSEN > Grote opschudding zaterdagmiddag in Maarssen-Dorp.


De gewapende overval op Kapsalon ZaaRa aan de Kennedylaan in Maarssen-Dorp bracht veel politie op de been. Drie mannen drongen aan het einde van de dag de kapperszaak binnen. Het personeel werd met messen bedreigd en er werd geld buitgemaakt. Direct na de overval startte de politie een grote zoekactie in de omgeving van de Kennedylaan en Plesmanlaan.

Ook de politiehelikopter werd ingezet om de daders te achterhalen, maar het trio kon in eerste instantie toch wegkomen. Niet voor lang, want zondagavond kon de kapperszaak op de eigen facebookpagina al melden dat er verdachten waren opgepakt. 'Dankzij onze goede camerabeelden zijn de overvallers gelukkig opgepaktā€™, aldus Kapsalon ZaaRa in een eerste reactie.

De kapperszaak aan de Kennedylaan wil iedereen bedanken voor de liefdevolle reacties. Begin deze week kwam de politie met meer details. In ieder geval zijn al snel nu twee verdachten aangehouden, ook dankzij getuigen. Het gaat om een man van 20 jaar uit Utrecht en een 16-jarige jongen uit Maarssen. Beiden zitten vast op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Ook heeft de politie een auto in beslag genomen voor onderzoek. De politie doet verder onderzoek naar de mededaders en eventuele andere betrokkenen bij de overal. Bent u getuige en heeft u nog geen contact gehad met de politie of weet u meer over deze overval? Bel dan met 0900-8844. U mag ook bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Kijk voor de video van Ryan Poll

op www.varnws.nl bij Nieuws