Inbraak

LOENEN > Dinsdagnacht 24 maart omstreeks 03:00 uur is er gepoogd in te breken bij opticien Oogkontakt in Loenen, Bredestraat 8. Bij de inbraak zijn meerdere personen gezien die zijn weggerend richting de Rijksstraatweg. 'Wij zijn op zoek naar de verdachten en willen graag in contact komen met getuigen. Heeft u informatie over deze inbraak? Heeft u misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000', zo is de oproep van de politie Stichtse Vecht. 'Heeft u camera’s rondom uw woning in dit gebied. Kijk de beelden even terug en laat ons weten als er iets bruikbaars op staat.'


Brand woonark

MAARSSEN > De brandweer in Breukelen is maandagnacht uitgerukt voor een uitslaande brand op een woonark. Het was mis bij jachthaven Ruimzicht aan de Nieuweweg tussen het Zandpad en Tienhoven. Het vuur was snel onder controle. Alle personen op de boot konden zelf de ark verlaten en er raakte dan ook niemand gewond.
De schade is groot. Stichting Salvage is ingeschakeld voor de afhandeling van de schade.


Koetstock uitgesteld

KOCKENGEN > De impact van het coronavirus is ongekend en de ontwikkelingen onzeker. Daarom heeft het Koetstockbestuur helaas besloten dat het 25-jarig jubileum van het Koetstock Muziekfestival niet zal plaatsvinden op 5 en ‪6 juni 2020‬. 'Wij houden de laatste ontwikkelingen en richtlijnen van de overheid en het RIVM goed in de gaten. De 25e editie van het Koetstock festival belooft een bijzondere en feestelijke editie te worden met inzet van alle betrokkenen. We kijken dan ook naar mogelijkheden om het festival nog dit jaar te laten plaatsvinden', aldus het bestuur.