Afbeelding
Owner

Geluksmomentje voor ouderen met een mooie kaart

STICHTSE VECHT > Kinderburgemeester Merle Schweppe roept iedereen op om kaarten te maken voor ouderen in de gemeente.


Samen met de politie en Jeugd-Punt heeft de kinderburgemeester dit initiatief opgestart om de kwetsbare ouderen in de gemeente een glimlach te bezorgen.
Van maandag 20 t/m zaterdag 25 april staan speciale postbakken in de gemeente om de kaarten te verzamelen.

Kinderburgemeester Merle: ‘Ik wil heel graag iets doen voor de ouderen en laten zien dat we ze niet vergeten. Daarom vraag ik jullie hulp!
Dit is wat je moet doen: maak een mooie kaart, brief of tekening en samen met politie zorgen wij ervoor dat hij bezorgd wordt bij de mensen. Iedereen mag meedoen!’ Je kunt ook meedoen voor de prijs: een rondleiding op het politiebureau! Stuur een foto van de kaart, brief of tekening die jij hebt gemaakt naar kinderburgemeester_sv (Merle Schweppe) op Instagram! (De rondleiding kan natuurlijk wel pas na de coronacrisis).
Denk onderweg naar de postbakken aan de 1,5 meter afstand! En volwassenen mogen natuurlijk ook post inleveren!
Lever je kaarten in van maandag 20 t/m zaterdag 25 april in een van de speciale postbakken bij: politiebureau Bisonspoor, Albert Heijn Breukelen, Jumbo Loenen, Supermarkt Attent in Nigtevecht, Jongerencentrum Brooklyn in Breukelen (Straatweg 185a Breukelen).
Kijk voor de exacte tijden wanneer de bussen er staan en ga naar de speciale video van de kinderburgemeester over de actie voor de ouderen in Stichtse Vecht

op www.varnws.nl bij Nieuws