Karin Slaughter

BREUKELEN > Reserveer nu een gesigneerd exemplaar van 'Verzwegen', het nieuwe boek van Karin Slaughter, de onbetwiste Queen of crime. Het boek verschijnt 9 juni. Gesigneerde exemplaren zijn te reserveren bij boekhandel Van Kralingen in de winkel, via telefoon (0346) 261357 of mail naar boekhandelvankralingen@libris.nl.
Na uw reservering wordt u exclusief uitgenodigd voor een zoom-event met Karin Slaughter op woensdag 10 juni om 19.00 uur. Dit is uw kans om haar (bijna) live te ontmoeten! U kunt ook een gesigneerd exemplaar reserveren zonder deel te nemen aan het zoom-event. Dit kunt u alleen opgeven in de winkel, gesigneerde exemplaren kunnen niet worden besteld via de website.


Over-Noord

BREUKELEN > Na een coronastop van 12 weken opent Wijkcentrum Over-Noord weer zijn deuren. Ze heten u dan ook op 2 juni van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom tijdens de wekelijkse dinsdagmorgen-inloopochtend waar de koffie en thee voor u klaar staat. Uiteraard nemen ze de coronaregelgeving in acht. Voorzichtig starten ze de activiteiten weer op. Zo is de bibliotheek weer geopend. U leest hier meer over in de maandelijkse nieuwsbrief die begin juni verschijnt. Ontvangt u deze gratis nieuwsbrief nog niet? Stuur een mailtje naar secretariaatovernoord@outlook.com met het verzoek u te plaatsen op de verzendlijst. U bent zo volledig op de hoogte van alle activiteiten die gehouden worden in het wijkcentrum.


Verkeer

MAARSSENBROEK > Enige tijd geleden is er een overleg geweest met een aantal bewoners in Pauwenkamp in Maarssenbroek en de gebiedsregisseur van Pauwenkamp. Het idee is dat er een groep bewoners gevormd wordt die met de gemeente van gedachten kan wisselen over de verkeersproblemen in Pauwenkamp. Aanmelding is mogelijk bij Ger-Jan Marsilé, mailadres: ger-jan.marsilje@stichtsevecht.nl Gemeente Stichtse Vecht of via een van de leden van de wijkcommissie.


Spelen

MAARSSEN > Scoutingvereniging De Jan Campertgroep in Maarssen zoekt versterking. Zij zijn op zoek naar nieuwe vriendjes en vriendinnetjes van 5 tot 7 jaar! Wil jij van je zaterdag de leukste dag van de week maken, kom dan vooral 3x vrijblijvend kijken bij de bevers of het wat voor jou is. Aanmelden of meer informatie, mail dan naar bevers@jancampertgroep.nl of kijk op onze facebookpagina Scouting Jan Campertgroep. De opkomsten van de bevers vinden plaats op zaterdag van 15.30 tot 17.00 uur in clubhuis De Woelwam aan de rand van Maarssen-Dorp bij de Zogwetering.


Vredegoed

TIENHOVEN > Het bestuur van het Streekmuseum Vredegoed heeft vanwege de coronavirusbestrijding besloten het museum tot 1 juli dicht te houden. 'Een maand langer dan wellicht andere musea, maar wij willen u als bezoeker en onze vrijwilligers maximale bescherming bieden.' aldus het bestuur.